Boxa incastrabila Focal 1000 ICW6

4.998,99 RON
cu TVA

Boxa incastrabila coaxiala cu doua cai

Procesarea sunetului si a puterii

Boxa incastrabila (in perete sau tavan) 1000 ICW6 reprezinta o solutie complet integrate pentru un sistem home cinema cu o calibrare calitativa a experientei acustice. Fabricata in Franta, aceasta boxa reuneste tehnologiile exclusive ale Focal, cum ar fi conul W al difuzorelor de medii/bas si tweeterul din beriliu pur. Tweeterul este, de asemenea, ajustabil din punctul de vedere al pozitiei pentru acordarea sunetului in raport cu camera de auditie. Grilele magnetice care insotesc produsul pot fi vopsite asigurand astfel instalarea discreta a boxei. In acelasi timp, instalarea este rapida datorita sistemului brevetat Quick Install.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Seria 1000 incorporeaza excelenta Focal pentru cea mai senzationala si discrete experienta acustica.

Performanta

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Tweeterul din berilium

Singurul metal indeajuns de rigid pentru a zgaria sticla, beriliumul este materialul ales pentru conul tweeterului. Datorita faptului ca are o calota inversata confectionata din beriliu pur si putand sa acopere un registru de peste cinci octave, calitatea sunetului reprodus este incomparabila.

Experienta suprema home cinema

Boxa 1000 ICW6 poate fi pozitionata atat vertical cat si orizontal. Cu optiunea de personalizare a impedantei difuzorelor in functie de numarul de elemente din care este alcatuit, performanta sistemului poate fi adaptata astfel incat sa te bucuri de o instalatie personalizata exceptionala.

Avand o protectie antipraf in partea din spate si suporti de pozitionare pentru fixarea boxei in rama de montare, 1000 ICW6 este un produs de ultima generatie desavarsit.

Fisa tehnica

Greutate
2,4 kg (cu grila)
Dimensiuni produs
244 x 105 mm (diametru/adancime)
Raspuns in frecventa
55 Hz – 40 kHz
Sensibilitate
89 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
25 – 150 W
Punct de frecventa joasa
45 Hz

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Boxa Focal seria 1000 ICW6

Boxa Focal seria 1000 ICW6_Specification_sheet

Descarca (512.2k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password