Boxa incastrabila Focal 1000 IWLCR Utopia

34.998,99 RON
cu TVA

Boxa incastrabila cu trei cai

Excelenta sunetului

Boxa 1000 IWCLR Utopia cu spate inchis si biamplificatoare transmite un sunet de o calitate inegalabila. Va face asta discret datorita grilelor magnetice ce pot fi vopsite pentru a se incadra perfect in ambientul camerei.

Cele patru subwoofere ale sale cu con W, in combinatie cu tweetereul din beriliu si doua difuzoare de medii cu con W, transmit sunetul cu o claritate si o finete absolute. In plus, datorita placii de medii/inalte in configuratie d’Appolito, cu optiuni diferite pentru difuzoarele boxei, poti ajusta intregul sistem pentru a fi acordat cu camera de ascultare. Oferind cea mai buna performanta fie pentru canalul dreapta, centru sau stanga, 1000 IWLCR Utopia este elemental unui sistem home cinema fara compromisuri.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Pentru un sitem desavarsit, a fost creat special subwooferul 1000 IWSUB Utopia pentru a fi imperecheat cu boxa 1000 IWLCR Utopia si astfel sa beneficiezi de un bas deexceptie. Pe un singur canal de amplificare poti avea o boxa 1000 IWLCR Utopia in combinatie cu cate subwoofere 1000 IWSUB Utopia doresti. Imaginatia ta este singura limita in privinta optiunilor de asamblare.

Performanta acustica optimizata

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Tweeterul din berilium

Singurul metal indeajuns de rigid pentru a zgaria sticla, beriliumul este materialul ales pentru conul tweeterului. Datorita faptului ca are o calota inversata confectionata din beriliu pur si putand sa acopere un registru de peste cinci octave, calitatea sunetului reprodus este incomparabila.

Utopia, o capodopera Focal

Experienta suprema home cinema

Directia placii de medii/inalte poate fi reglata si vine in configuratie d’Appolito, permitand sa fie perfect ajustata in pozitia de ascultare. De asemenea, poate fi pozitionata in canal central, stanga sau dreapta, care in combinatie cu optiunea de reglare a nivelului fiecarui difuzor, iti permite sa adaptezi sistemul dorintelor tale.

 

Fisa tehnica

Greutate
19,4 kg (cu grila)
Dimensiuni produs
1162 x 305 x 101 mm
Raspuns in frecventa
45 Hz - 40 kHz
Sensibilitate
92 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
100 - 750 W (8 Ώ)/200 - 1500 W (4 Ώ)
Punct de frecventa joasa
40 Hz

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Boxa Focal1000 IWLCR Utopia

Boxa Focal1000 IWLCR Utopia_Specification_sheet

Descarca (919.33k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password