Boxa de podea Polk Audio Legend L800

17.498,99 RON
cu TVA

Daca iti doresti o experienta captivanta ce nu poate fi redata de nicio alta tehnologie, atunci boxele L800 sunt pentru tine. Contruite pe faimoasa tehnologie SDA care a devenit sinonima cu inovatiile Polk, vei fi impresionat de aceasta experienta de top. 

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Cu o experienta in dezvoltarea difuzoarelor  ce se intinde pe mai bine de 45 de ani, seria Legend defineste urmatoarea generatie a Polk.

Legend L800 este o boxa de podea cu performante inalte ce rada true stereo cele mai apropiate de realitate si detaliate sunete ce pot fi auzite.

Generatia urmatoare cu tehnologie SDA-PRO reveleaza adevaratul sunet al inregistrarii originale.

Pentru prima data in aproape 25 de ani Polk prezinta o noua boxa SDA – Polk Legend L800. Boxa de podea Legend L800 incorporeaza noi inventii pe marginea ideii originale SDA de a pastra o separare reala stereo pe tot parcursul, de la sursa pana la urechile ascultatorului. Ca rezultat, L800 reda cele mai apropiate de realitate si detaliate sunete ce au putut fi ascultate vreodata cu Polk. Boxele par sa dispara pe masura ce cadrul sonor este inundat de un realism uimitor. Aceasta se obtine din reducerea distorsiunilor inerente ce apar in boxele stereo (diafonie) prin utilizarea unei a doua coloane de transductor ice se numeste vector dimensional. Boxele conventionale restrictioneaza ceea ce se aude din cauza insuficientei mentineri a separatiei stereo de la sursa pana la urechile ascultatorului. Noile difuzoare duble 1” Pinnacle Tweeters adauga sunete inalte deosebit de clare, in timp ce cele doua noi difuzoare de medii, Turbine Cones, livreaza un sunet detaliat si fin in raza de medii din zona de ascultare. Cele doua woofere de 10” si adaugarea portului de alimentare modernizat redau cu o claritate de neegalat profunzimea si detaliul sonor.

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
24 Hz → 50,000 Hz
Sensibilitate
87 dB
Impedanta
2.8 - 4 ohmi
Amplificator recomandat
1.000 W
Alta caracteristica
min. 2 bucati
pret per bucata
Varf de putere acceptat
300 W
Difuzor de basi
10" (x2)
Difuzor de medii
5,25" (x2)
Difuzor de inalte
Radiator inelar de 1" (x2)

Descarca

Polk Legend

Bosura Polk Legend

Descarca (11.16M)

Polk Legend Owner SDA

Polk Legend SDA Speaker Setup

Descarca (30.7k)

Polk Legend Infosheet

Polk Legend Product Infosheet

Descarca (5.92M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password