Boxa de podea Polk Audio Signature ES55

2.498,99 RON
cu TVA

Boxe surround Hi-Fi de inalta performanta pentru Home Theatre


Audio puternic si captivant de inalta rezolutie pentru filme, TV, muzica si jocuri.

Bucurati-va de filme, jocuri si muzica multicanal cu un sunet cinematografic de inalta rezolutie. Boxa de podea ES55 de la Polk,  are o scena acustica echilibratac dinamic, crossover-uri de precizie si tehnologie de imbunatatire a basului Power Port. Certificata audio Hi-Rez, compatibil Dolby Atmos si DTS:X si la un preț accesibil, Signature Elite ES55 indeplineste promisiunea Polk privind un sunet grozav pentru toti.

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Asculta mai mult detaliu in muzica si filmele preferateTweeterul dom Terylene al boxei ES55 certificata Hi-Res livreaza inalte cristaline ideale pentru a te bucura de muzica de inalta fidelitate de pe platformele de streaming Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz si Spotify HiFi alaturi de coloanele sonore ale celor mai recente filme ultra-HD.


Faceti intregul dumneavoastra home theater sweet spot

Veti experimenta o scena sonora perfecta. Difuzoarele de bas din polipropilena fortificata cu mica sunt va ajuta in mod special la asta.

Bas fara efort

Power Portul este un design patentat de Polk, care face tranzitia fara probleme a fluxului de aer de la portul difuzorului in zona de ascultare pentru a elimina turbulentele si distorsiunile pentru un bas mai puternic, mai profund, mai muzical si pentru sunete medii mai deschise si mai transparente. Asociate cu wooferele duble de 6,5 inchi ale ES55, asta inseamna un bas fara efort pe care il poti simti.

2 Produse

Fisa tehnica

Greutate
20 kg
Dimensiuni produs
216 x 1054 x 318 mm
Raspuns in frecventa
40 Hz - 40,000 Hz
Sensibilitate
90 dB
Amplificator recomandat
20 watts - 200 watts
Alte caracteristici
Cantitate minima: 2
Pret per bucata
Crossover
2,500 Hz

Descarca

Boxe Polk S50

Boxe de podea Polk S50

Descarca (1.15M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password