Boxa de podea Polk Audio Signature ES50

Boxa de podea pentru HiFi home theater, cu sunet puternic si imersiv pentru muzica, filme si jocuri

Bucura-te de filme, muzica sau jocuri cu ajutorul unui sunet de inalta rezolutie care iti va umple camera. Boxele Polk ES50 cu performante inalte, din seria Signature Elite sunt certificate Hi-Res Audio, Dolby Atmos si DTS:X Compatible si dispun de o matrice sonora  echilibrata dinamic, crossover de precizie si un port de bas imbunatatit. Boxele Signature ES50 indeplinesc promisiunea Polk de a oferi un sunet grandios.

Solicita oferta

Asculta mai mult detaliu in muzica si filmele preferate


Tweeterul dom Terylene al boxei ES50 certificata Hi-Res livreaza inalte cristaline ideale pentru a te bucura de muzica de inalta fidelitate de pe platformele de streaming Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz si Spotify HiFi alaturi de coloanele sonore ale celor mai recente filme ultra-HD.

Faceti intregul dumneavoastra home theater sweet spot

Multumita Signature Elite ES50 cu wooferele sale de polipropilena intarita cu mica, cu trei cai cu balans dinamic  vei beneficia de de un sunet fluid si realist indiferent unde stai in incapere.

Bas puternic – nimic mai simplu

Power Port este un design patentat de Polk, care face tranzitia fara probleme a fluxului de aer de la portul difuzorului in zona de ascultare pentru a elimina turbulentele si distorsiunile pentru un bas mai puternic, mai profund, mai muzical si un mediu mai deschis si transparent. Asociate cu wooferele duble de 6,5 inchi ale ES50, asta inseamna un bas fara efort pe care il poti simti.

De la vintage Hi-Fi la Dolby Atmos si DTS:X

Cu o sensibilitate ridicata si compatibilitate in 4 si 8 ohmi, ES50 ofera o reproducere a sunetului spatioasa, clara, invaluitoare si realista de la aproape orice amplificator sau receptor AV, inclusiv cele mai recente AVR-uri cu sunet surround Dolby Atmos si DTS:X.

2 Produse

Fisa tehnica

Greutate
14,5 kg
Dimensiuni produs
191 x 950 x 277 mm
Raspuns in frecventa
42 Hz - 40,000 Hz
Sensibilitate
89 dB
Impedanta
compatibil 4 si 8 ohmi
Amplificator recomandat
20 watts - 150 watts
Alte caracteristici
min. 2 bucati
pret per bucata
Crossover
2,500 Hz

Descarca

Boxa Polk Signature FLOOR

Boxa Polk Signature ES60, ES55, ES50

Descarca (898.6k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password