Boxa de podea Polk Audio Legend L600

11.248,99 RON
cu TVA

Cu o experienta de peste 45 de ani in dezvoltarea boxelor, seria Legend defineste noua generatie Polk. Boxa de podea POLK Legend L600 reprezinta incununarea performantelor audio furnizand detalii si o sonoritate a basului de neegalat. Boxa inglobeaza noul tweeter de 1” Pinnacle de inalta fidelitate, difuzorul de medii 5.25” Turbine Cone si doua woofere.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sunet grandios, captivant ce umple toata camera

L600 iti transforma livingul intr-un concert rock live, intr-o sala de cinema sau intr-un club intim de jazz.

Telul Polk a fost de a costrui boxe mari care sa transforme camera ascultatorului in scena pe care s-a inregistrat spectacolul. Pentru a face acest lucru inginerii si designerii de la Polk trebuie sa inoveze in permanenta si sa rafineze fiecare detaliu. Nimic nu este lasat la voia intamplarii si nimic din ce nueste necesar nu este adaugat.

Compatibilitate audio 3D cu modul height optional

Pentru cea mai cea mai buna auditie, Polk L600 poate fi folosita atat pentru canalele de fata cat si pentru cele laterale sau de spate ale unui home theater. Poti eleva rezultatul unui home theater, optional, cu ajutorul modulului height Legend L900 Atmos (se vinde separate). Aceasta functioneaza cu cele mai recente tehnologii ale unui home theater: Dolby Atmos, DTS, DTS:X, DTS:X Virtual, IMAX Enhanced si Auro-3D.

Certificat high-resolution

Sunetul obtinut este la fel de bun ca si sursa acestuia. Pentru investitia ta in DSD, FLAC sau un serviciu de streaming de inalta rezolutie, boxa Polk Legend L600 este certificata Hi-Res.

Clar si bine definit

Cei peste 45 de ani de experienta in inovatii au dus la crearea noului Pinnacle tweeter cu defininitie inalta. Dezvoltat pentru seria Legend, acesta livreaza un sunet ultraclar, bine definit fara coloratura sau distorsiuni nedorite.acest Pinnacle tweeter beneficiaza de o unda sonora acordata foarte fin care imbunatateste dramatic dispersia frecventelor inalte asigurand o zona optima mult mai larga si elimina rezonantele nedorite.

Un bas mai bun prin conceptie

Traditional, portul de bas produc un zgomot de fond care mascheaza sunetele de joasa frecvente pe care vrei sa le asculti. Noul port imbunatatit impinge fluxul de aer de la boxa catre zona de ascultare pentru un bas mai puternic si mai clar reducand la minim turbulentele si distorsiunile.

Conul turbina de 5,2”

Polk a dezvoltat acest con anume pentru seria Legend pentru a asigura reproducerea naturala a frecventelor medii la care urechile noastre sunt atat de sensibile.

Conceput pentru a impresiona

A fost reproiectat de la zero pentru transmiterea de inalta calitate a sunetelor Aceasta boxa L600 reprezinta incununarea promisiunii Polk de a livra “cea mai buna boxa din clasa sa”.

Fisa tehnica

Greutate
35,30 kg
Dimensiuni produs
329 x 1186 x 404 mm
Raspuns in frecventa
34 Hz - 38 kHz
Sensibilitate
89 dB
Impedanta
4 ohmi
Amplificator recomandat
100 W
Alte caracteristici
min. 2 bucati
pret per bucata

Descarca

Polk Legend

Bosura Polk Legend

Descarca (11.16M)

Polk Legend Owner SDA

Polk Legend SDA Speaker Setup

Descarca (30.7k)

Polk Legend Infosheet

Polk Legend Product Infosheet

Descarca (5.92M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password