Boxe raft INDIANA LINE DIVA 252

2.325,00 RON
cu TVA

Boxele din seria Diva oferă performanța, fidelitatea si dinamica pentru a recrea emoțiile unui concert live sau efecte speciale ale unui film de acțiune în camera dvs de auditiei.

In primul rând, ele sunt caracterizate prin definiția de invidiat, naturaletea si neutralitatea reproducerii vocale, cu un răspuns tranzitoriu rapid și precis, cu frecvențe joase calde și pline, la care se adaugă frecvențele medii si înalte naturale și detaliate. Acestea pot fi utilizate intr-un sistem stereo, dar si intr-un sistem home cinema redand cu exactitate, rafinament, precizie si acuratete inregistrariile dvs.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Boxele compacte de raft a seriei sunt caracterizate prin viteza si precizie.

Boxele Diva sunt finisate cu un lac elegant de inalta calitate!

Driverele tweeter Diva sunt montate in incinta acustica cu ajutorul unei carcase de decuplare din cauciuc moale, ceea ce face ca componenta să plutească practic. Acest lucru duce la o reducere semnificativă a vibrațiilor produse de driver. Miscarea corectă a difuzorului este controlată de o cameră de rezonanță radială echipată cu două tipuri diferite de materiale absorbante acustice, plasate sub driver cat și în interiorul inelului de ventilație.

Pentru driverul mid-woofer, a fost folosit material ferm, rigid facut din extrudat de polipropilena tratat termic pentru reducerea vibratiilor. Pentru ecranare impotriva campului magnetic nonlinear bine cunoscut a fost folosit un circuit in forma de cerc denumit “Aluring”.

Specificatii 2-way, bass-reflex
30 ÷ 100 watt suggested amplifier
4 ÷ 8 ohm amplifier loading impedance
48 ÷ 22000 hertz response
90 dB (2.83 V / 1 m) sensitivity
140 mm mid-woofer
26 mm dome tweeter
2900 hertz crossover
160 x 280 x 275 mm
5.3 kg weight
• bi-wiring / bi-amping terminals
• foam plug supplied

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password