BOXE AUDIOVECTOR QR 1

NOILE BOXE DE RAFT QR 1

Scopul seriei QR este acela de a oferi cele mai avansate tehnologii actuale într-un pachet compact executat perfect. Sunetul este imens și îndrăzneț, dar plăcut și detaliat - excelent pentru toate genurile de muzică. Boxele de raft QR 1 se integrează cu ușurință în cele mai utilizate sisteme de rafturi.

Solicita oferta

TWEETER AIR MOTION PLACAT CU AUR

Placa frontală este prelucrată dintr-o singură bucată de aluminiu utilizat în domeniul aerospațial. Aceasta a fost prelucrată cu precizie, sablată, curățată și anodizată în culoarea superbă Tungsten Titanium Grey. Acesta are o plasă de dispersie placată cu aur roz, ce acționează ca un filtru S-Stop.

FILTRU S-STOP

Inspirat din filtrele POP utilizate din industria de înregistrări profesionale, cei de la Audiovector au proiectat o plasă de dispersie, poziționată în fața tweeter-ului, ce acționează și ca un filtru S-Stop, controlând sibilantele. Muzica nu a avut niciodată atâtea detalii și nu a sunat nciodata atat de placut.

TEHNOLOGIE NOUĂ A MEMBRANEI

Bazată pe experiența avuta de-a lungul productiei cu membranele boxelor din seriile SR și R, cei de la Audiovector au proiectat o nouă membrană de tip sandwich ce combină rezistența aluminiului Aero Space Grade cu proprietățile excelente de amortizare internă a materialelor mai ușoare. Rezultatul este o membrană sandwich în 3 straturi fără sunete proprii și cu distorsiuni extrem de scăzute.

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
45 - 45 kHz
Sensibilitate
1 metre 87 dB
Impedanta
4 - 8 Ohms
Dimensiuni (HxWxD) cm
32,5 x 19 x 23,2
Putere
150 Watts music

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password