Boxa M&K Sound S150T

Boxele S150T Tripole® THX ce pot fi montate lateral sau pe partea din spate a incintei intr-un sistem audio multi-canal prezinta o provocare prin setul total diferit de performante redate in raport cu sistemele stereo conventionale, deoarece difuzoarele surround sunt de obicei pozitionate mult mai aproape de ascultator si transmit sunet urechilor din unghiuri foarte diferite.

Configuratia proprietatii M&K Sound Tripole®, in esență două difuzoare montate in aceeasi incinta, este prima si singura tehnologie care abordează in mod eficient aceste probleme majore pentru a furniza, fara compromisuri, atat specificitatea imaginii, cat si a campului acustic surround.


Solicita oferta

M&K Sound S150T Tripole® THX combina atat difuzoare montate in fata cat si cele laterale pentru a directiona imaginea surround atat indirect cat si direct in zona de ascultare.

Difuzor Tripolar Surround de inalta performanta cu difuzare pe fata pe doua canale folosind matase acoperita cu polimer de 1″, tweeter dual magnet cu amortizare pe spate si acoperis polimer mineral de 5.25″.

Dispunand de Crossover-ul focalizat pe faze, MK Sounds S150T  ofera o dispersie extraordinara a sunetului pe o zona larga de ascultare, cu o calitate superioara a imaginii si a sunetului.

Bazat pe Monitorii profesionali MK Sound si destinat sistemelor home theater pentru camere mici pana la camere de dimensiuni mari, S150T se potriveste cu S150mkII si MP150 pentru un surround fara legatura de tranzitie cu efecte sonore ce migreaza tridimensional pe toata suprafata camerei.

3 Produse

Fisa tehnica

Culoare
Negru si Alb
Greutate
4.8 kg
Dimensiuni produs
fata-27 x 26.5 x 15 cm |spate27 x 16.5 x 15 cm
Raspuns in frecventa
80 Hz – 20KHz +/- 3dB
Sensibilitate
86 dB, 2.83V1m
Impedanta
4 ohm
Amplificator recomandat
5-200W
Serie
150

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password