Boxe de raft Wilson Raptor 3 (set)

1.897,99 RON
cu TVA

Calitatea inalta a acestui produs merge mana in mana cu aspectul sau classic – aceste cuvinte ar caracteriza boxele Wilson din seria Raptor.

Modelul Raptor 3 respecta cu strictete aceste principii.

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Calitatea inalta a acestui produs merge mana in mana cu aspectul sau classic – aceste cuvinte ar caracteriza boxele Wilson din seria Raptor.

Dimensiunea compacta reprezinta doar una dintre  calitatilesale. Setul include si minipaduri pentru atenuarea vibratiilor transmise catre cuprafata pe care este asezata boxa.

Echipamentul este diponibil in doua culori negru si alb, care asigura complementaritatea sau echilibrul culorilor din camera unde este amplasat. Boxa are o incinta de tip bass reflex si conectori pentru un singur cablu.

Produsul incorporeaza un difuzor de inalte, 1″ (25mm) cu soft dome si un difuzor de medii 6,5 inchi/mid-range driver care optimizeaza direct calitatea sunetului.

Specificatiile de mai sus se traduc prin calitatea buna a sunetului emis de boxa.

Amplificatorul recomandat pentru a conduce aceasta boxa este intre 25 si 125 W. Necesarul de putere depinde de scopul pentru care este folosita boxa. 

Boxa compacta Raptor 3 este compatibila cu restul boxelor din seria Raptor, atat din punct de vedere tehnic, cat si din cel al aspectului. Completarea unui set de boxe se traduce prin calitatea sunetului. Fara indoiala, un set complet Raptor garanteaza un sunet puternic si in acelasi timp clar si bine definit.

Seria de boxe Raptor nu este dedicata doar fanilor filmului, ci si celor care cauta emotiile in transmisiile sportive. Echipandu-va apartamentul cu un sistem home theater, cu ajutorul boxelor Raptor, va aduce si economii la buget. Astfel, fara a parasi confortul caminului, investesti in divertisment de calitate atat pentru tine, cat pentru si cei dragi.10 ani garantie pentru orice boxe pasive Wilson achizitionate intre 01.11.2020 si 31.12.2022

10 ani garantie

1 Obiect

Fisa tehnica

Culoare
negru/alb
Greutate
6,5 kg
Dimensiuni produs
320 x 195 x 259 mm
Raspuns in frecventa
50-20.000 Hz
Sensibilitate
88 dB
Impedanta
4-8 Ohmi
Amplificator recomandat
25 - 125 W
Alte caracteristici
Frecventa crossover: 2.600 Hz
Tip incinta
Tip bass reflex
Difuzor de medii
6,5"
Difuzor de inalte
1" (25mm) soft dome

Descarca

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password