Boxe de raft Polk Audio ES20

998,99 RON
cu TVA

Boxe surround Hi-Fi de inalta performanta pentru Home Theatre


Audio puternic si captivant de inalta rezolutie pentru filme, TV, muzica si jocuri

Bucurati-va de filme, jocuri si muzica multicanal cu un sunet cinematografic de inalta rezolutie. Boxa surround compacta ES20 de la Polk, montabila pe perete, are o scena acustica echilibratac dinamic, crossover-uri de precizie si tehnologie de imbunatatire a basului Power Port. Certificat audio Hi-Rez, compatibil Dolby Atmos si DTS:X si la un preț accesibil, Signature Elite ES20 indeplineste promisiunea Polk privind un sunet grozav pentru toti.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Difuzoare surround Hi-Fi de inalta performanta pentru Home Theatre


Audio puternic si captivant de inalta rezolutie pentru filme, TV, muzica si jocuri

Bucurati-va de filme, jocuri si muzica multicanal cu un sunet cinematografic de inalta rezolutie. Boxa surround compacta ES20 de la Polk, are o scena acustica echilibrata dinamic, crossover-uri de precizie si tehnologie de imbunatatire a basului Power Port. Certificat audio Hi-Rez, compatibil Dolby Atmos si DTS:X si la un preț accesibil, Signature Elite ES20 indeplineste promisiunea Polk privind un sunet grozav pentru toti.

Auziti mai multe detalii in muzica si filmele pe care le iubiti


Tweeter-ul Terylene, certificat Hi-Rez Audio ES20, ofera inalte cristaline ideale pentru sunetul de inalta rezolutie gasit in filme ultra-HD, videoclipuri de concerte cu cu sunet multi-canal si in varianta spatial audio mixed pentru Apple Music, Dolby Atmos sau DTS: X cat si pentru serviciile de streaming Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz si Spotify HiFi.

Bas fara efort


Power Port este un design patentat de Polk, care face tranzitia fara probleme a fluxului de aer de la portul difuzorului in zona de ascultare pentru a elimina turbulentele si distorsiunile pentru un bas mai puternic, mai profund, mai muzical si un mediu mai deschis si transparent. Asociate cu wooferul de 6,5 inchi ale ES20, asta inseamna un bas fara efort pe care il poti simti.

Faceti intregul dumneavoastra home theater sweet spot

Indiferent daca utilizati ES20 ca boxe surround laterale, posterioare, veti experimenta un sunet perfect, realist, indiferent unde va aflati, datorita scenei acustice echilibrate dinamic de la Signature Elite ES20, cu crossover-uri de precizie optimizate in funcție de faza si componente compatibile dpdv acustic.

De la Vintage Hi-Fi la Dolby Atmos si DTS:X


Cu o sensibilitate ridicata si compatibilitate in 4 si 8 ohmi, ES20 ofera o reproducere a sunetului spațioasa, clara, invaluitoare si realista de la aproape orice amplificator sau receptor av, inclusiv cele mai recente AVR-uri cu sunet surround Dolby Atmos si DTS:X.

0 Obiect

Fisa tehnica

Greutate
7.71 kg
Dimensiuni produs
21.59 cm x 37.59 cm x 35.05 cm
Raspuns in frecventa
44 Hz → 40,000 Hz
Sensibilitate
88 dB
Impedanta
4 - 8 ohm
Amplificator recomandat
20 → 150 W
Alta caracteristica
min. 2 buc.
pret per bucata
pretul este per SET
Difuzor de medii
1 x 16.51 cm; Dynamic Balance Mica Reinforced Polypropylene Driver
Difuzor de inalte
1 x 2.54 cm; Terylene High-Res Dome Tweeter

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password