Boxe de raft Polk Audio Legend L100

3.248,99 RON
cu TVA

Marea mica boxa de raft

Suna atat de puternic incat iti vine sa intrebi “unde e restul boxei?” Dupa ce ai ascultat L100 nu mai poti asculta nici o alta boxa de raft si sa sune la fel . Aceste boxe de raft Polk Legend produc un bas fara efort, sunete medii  delicate si detaliate (emblema seriei Legend a Polk) si o “imagine” ultraclara si precisa.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sunet proaspat si clar

Cei peste 45 de ani de experienta in inovatii au dus la crearea noului tweeter  de 1” Pinnacle cu defininitie inalta. Dezvoltat pentru seria Legend, acesta livreaza un sunet ultraclar, bine definit fara nuante sau distorsiuni nedorite.

Conul difuzorului de medii in forma de turbina de 5,2”

Polk a dezvoltat acest con anume pentru seria Legend pentru a asigura reproducerea naturala a frecventelor medii la care urechile noastre sunt atat de sensibile. Conul in forma de turbina combina spuma din care este facut miezul si forma conului cu geometrie de turbina care creste rigiditatea si amortizarea miscarii lui, fara a ii creste masa, rezultand un sunet in care auzi fiecare detaliu cu basi fara efort si medii detaliate.

Un bas mai bun prin conceptie

Traditional, portul de bas produce un zgomot de fond care mascheaza sunetele de joasa frecvente pe care vrei sa le asculti. Noul port imbunatatit impinge fluxul de aer de la boxa catre zona de ascultare pentru un bas mai puternic si mai clar reducand la minim turbulentele si distorsiunile.  

Certificat high-resolution

Calitatea sunetului obtinut este la fel de buna ca si cea a sursei acestuia. Cu certificare High-Resolution, boxa Polk Legend L100 reda un sunet clar si detaliat de inalta calitate. Vocile feminine sunt fine si detaliate fara distorsiuni.

Fisa tehnica

Greutate
7,65 kg
Dimensiuni produs
198 x 346 x 287 mm
Raspuns in frecventa
43 Hz - 50 kHz
Sensibilitate
85,5 dB
Amplificator recomandat
30 - 160 W
Alte caracteristici
min. 2 buc.
pret per bucata

Descarca

Polk Legend

Bosura Polk Legend

Descarca (11.16M)

Polk Legend Owner SDA

Polk Legend SDA Speaker Setup

Descarca (30.7k)

Polk Legend Infosheet

Polk Legend Product Infosheet

Descarca (5.92M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password