Boxe de raft Polk Audio Signature S20e

Modelul S20e este modelul cel mai mare din serie, cu un sunet precis, puternic pe masura dimensiunilor.

Solicita oferta

Noua serie de la Polk Audio este construita pentru a aduce cea mai bună experiență muzicală in confortul casei dvs., Seria Polk Signature "E" continuă tradiția Polk cu sunet HiFi de cea mai buna calitate.


Construite pentru a aduce performanta de sunet surround și experiența muzicală în confortul camerei dvs. de zi, boxele turn Polk Signature S20e continuă tradiția Polk de înaltă performanță la un preț accesibil. Dispunând de certificarea Hi-Res, o noua tipologie de sunet, foarte dinamic, o gamă acustică de precizie, o grila anti-difracție, stilul modern al cabinetului și tehnologia exclusivă de amplificare a intensității basului, veți obține un sunet fabulos pentru filme și muzică.

Dynamic Balance Technology Design Driver

Indiferent dacă vă faceți upgrade la configurația home theater cu o configurație avansată Atmos sau vă bucurați de muzica preferată, Dynamic Balance vă asigură un sunet bogat, curat și complet, indiferent de ceea ce ascultați. Această tehnologie brevetată creste întregul sistem electro-acustic și mecanic al difuzorului pentru o selecție îmbunătățită a materialului și o geometrie mai eficientă. Acesta identifică și elimină problemele care diminuează performanțele înainte de a deveni parte a produsului finit.


Bucurați-vă de un sunet mai bogat si mai curat, cu boxele Polk S20e, in configuratie stereo sau home cinema , pentru filme și muzică.

1 "tweeter Terylene cu rezoluție înaltă pentru un răspuns clar de înaltă frecvență, care reproduce perfect cele mai recente fișiere audio de înaltă rezoluție

6,5 "con de polipropilenă armat, cu distorsiune redusă pentru o claritate si liniaritate mai bună

Portul bass reflex Polk Power Exclusive special construit pentru un bass mai mare și mai puternic.Tipul incintei : Bass reflex cu port ventilat


Prezentarea difuzoarelor:


1 x 6.5" (16.51 cm) d (Round) low distortion mica-reinforced polypropylene cones - Midrange

1 x 1" (2.54 cm) d (Round) high-resolution Terylene - Tweeter


Speaker Inputs (1) Pair of 5-way Binding Posts - Gold Plated


BOX102102101
3 Produse

Fisa tehnica

Greutate
7.71 kg
Dimensiuni produs
215.9 x 350.5 x 375.9 mm
Raspuns in frecventa
44 Hz → 40 KHz
Sensibilitate
88 dB
Impedanta
8 ohm
Amplificator recomandat
20 - 150 W

Descarca

Boxe Polk Audio

Manual Signature E Series

Descarca (4.09M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password