Boxa de raft Focal Chora 806

1.648,99 RON
cu TVA

Compacta dar puternica

Boxa de raft cu doua cai

Boxa Chora 806 etaleaza un design meticulous. Lasa-te purtat de calitatea dinamica muzicala emanate de difuzorul de bas/medii de 6,5” (16,5 cm) cu con Slatefiber. Alaturi de tweeterul TNF din aliaj aluminiu/magneziu cu sunetele sale inalte catifelete, aspentul de “ardezie” al difuzorului creaza o solutie atractiva si, in acelasi timp, foarte performanta.

Perfect echilibrata, aceasta boxa de raft este ideala pentru incaperi de pana la 20 mp.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Performanta

Tweeterul TNF din aliaj aluminiu/magneziu

Inalte catifelate si perfecte

Legatura dintre calota si suportul tweeterului este facuta prin intermediul unuei spume cu memorie, Poron. Aceasta legatura deriva din vestitul tweeter cu beriliu al seriei Utopia si reduce distorsiunile cu o treime intre 2.000 Hz si 3.000 Hz, nivelul superior de sensibilitate al urechii. Spatializarea si directionalitatea scazuta a calotei inversate genereaza sunete inalte fine ce pot fi auzite din orice punct al incaperii.

Conul Slatefiber (Conul de ardezie)

Tehnologia Slatefiber, gasita, de asemenea, in exclusivitate la Focal, implica fibre netesute de carbon aplicate ca un sendvis intre straturi de polimer termoplastic. Din dorinta lor pentru perfectiune, inginerii de la Focal au ales fibrele netesute de carbon, toate orientate in aceeasi directie pentru a obtine o rigiditate mai mare si o amortizare mai buna.

Fabricat in atelierele Focal din Franta, folosind folosind unelte industriale ultramoderne, efectul de “ardezie” al conului confera o amortizare si rigiditate mai bune si, totodata, o greutate redusa – cele trei caracteristici esentiale pentru difuzor de boxa bun.

 

Design

Un design modern si elegant

Seria Chora se bucura de un design modern, totul pus pe suportul inclinat ce creaza o ambianta sonora optima, concentrata pe ascultator. Culoarea conului Slatefiber aduce o tusa finala autentica si rafinata.

Fisa tehnica

Greutate
7,35 kg
Dimensiuni produs
43,1 x 21 x 27 cm
Raspuns in frecventa
58 Hz - 28 kHz
Sensibilitate
89 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
25 - 120 W
Alta caracteristica
pretul este per bucata
Crossover
3.000 Hz
Punct de frecventa joasa
49 Hz

Descarca

Boxa podea Focal Chora 826

Boxa podea Focal Chora 826/816/806_Manual

Descarca (2.66M)

Boxa de raft Focal Chora 806

Boxa de raft Focal Chora 806_Specifitaion_sheet

Descarca (416.19k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password