Boxa de raft Lyngdorf MH-2

2.300,00 RON
cu TVA

MH-2 este proiectat cu accent pe discretie si performanta excepționala. Disponibil in negru lucios sau alb mat — a fost proiectat pentru performante dinamice optime combinate cu muzicalitate autentica. Incredibil de versatil si compact.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stocIncredibil de versatil și compact

MH-2 de mica adancime poate fi amplasat pe mobilier, montat pe perete sau utilizand suporturi standard de 100x100 mm. Incinta este extrem de compacta si solida, punand accentul pe reproducerea dinamica a muzicii fara a sacrifica timbrul natural. Adancimea incintei este redusa la minimum, nu numai pentru imbunatatirea amprentei fizice, ci si pentru a minimiza contributiile incintei.

Construit pentru un sonor tare

Cu sunetul sau clar si neaccentuat, MH-2 cere sa cante tare si toata noaptea. Difuzorul este proiectat pentru performante inalte prin utilizarea unei bobine de voce rezistente la temperatura realizata din fibra de sticla si impregnata cu rasina poliimida, magnet ventilat, precum si un capac de cupru pe magnet. Toate aceste masuri reduc la minimum cresterea si deformarea datorate temperaturii.

Chiar mai bine impreuna

Boxele MH-2 sunt boxe satelit si pot utilizate singure, dar sunt concepute pentru a fi completate de unul sau mai multe subwoofere de ultima generatie. Daca le combinati cu subwooferele noastre cu latime de bandă mare BW-2 – impreuna cu TDAI-2170 sau TDAI-3400 cu RoomPerfect™ incorporat si crossover-uri digitale – veti produce un sistem cu gama completa care pur și simplu depaseste calitativ orice in acest pret sau peste pretul sau. Logistica este incredibil de simpla. Doar conectati o pereche de MH-2 si unul sau doua BW-2 la TDAI, comutati BW-2 la funcția „bypass” si selectati configurarea difuzoarelor preconfigurate in meniul de configurare al TDAI. Incheiatil ruland RoomPerfect™. Apoi stati pe spate si bucurati-va!

Fisa tehnica

Culoare
High gloss black or matte white
Tip
2-way speaker
Greutate
3.1 kg
Dimensiuni produs
19.0 x 24.0 x 9.5 cm
Raspuns in frecventa
100 to 20.000 Hz (-3dB)
Sensibilitate
87 dB (2.87V/1m)
Impedanta
4 Ohm
Putere
100 W
Difuzor de medii
Size 5.25″, 35 mm voice coil, cone material: aluminum, vented magnet
Difuzor de inalte
Size 1″, textile soft dome, PTC protection
Crossover
2.2 kHz

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password