Boxa Fazon Mikro Vokal

DALI FAZON MIKRO VOKAL este o boxa de centru ultracompacta ce este echipata cu conul de fibre de lemn caracteristic si tweeterul cu calota moale. Carcasa de aluminiu lucios se incadreaza perfect in orice sufragerie si in acelasi timp livreaza un sunet hi-fi veritabil intr-un ambalaj foarte mic.

Solicita oferta

Sunet excelent dintr-o boxa mica

Un sunet hi-fi veritabil poate fi reprodus si dintr-un model de dimensiuni reduse cu design elegant. Cu liniile sale rotunjite, incinta de aluminiu lacuit lucios, deflectorul frontal acopertit cu material compozit si grila usor de atasat, Fazon Mikro Vokal se incadreaza perfect in orice incapere. Fazon Mikro Vokal se poate folosi impreuna cu orice alta boxa Fazon si te va surprinde si delecta fie ca asculti muzica sau urmaresti un film.

Excelenta ca boxa perete sau ca boxa de raft

Flexibilitatea este cuvantul cheie ce defineste Fazon Mikro Vokal. Boxa poate fi amplasata vertical pe un raft, integrata intr-o piesa de mobilier sau pe perete folosind cosolele livrate in pachet. Fazon Mikro Vokal a fost conceputa sa fie pozitionata aproape de suprafata peretelui, ceea ce minimizeza impactul vizual al boxei si maximizeaza performanta basului.

Redarea cu acuratete a frecventelor inalte

Calota ultrausoara a tweeterului transmite un sunet detaliat in zona de medii si frecvente inalte impecabile. Tweeterul de 20 mm a fost special conceput pentru Fazon Mikro pentru a asigura un sunet consistent pe frecvente inalte intr-o configuratie Fazon pe multiple canale.

Sunet clar, detaliat si dinamic

Aceasta boxa compacta este contruita in jurul difuzorului nostrum characteristic cu con din fibre de lemn ce livreaza un sunet detaliat si dinamic atat pentru muzica cat si pentru filme. Conul rigid de 4” din fibre de lemn, inelul de cauciuc cu pierderi reduse si bobina de aluminiu acoperit cu cupru creaza un wooferce reproduce cele mai mici detalii sonore si un bas profund uimitor pentru un difuzor de dimensiunile sale.

Incinta de aluminiu

Incinta boxei Fazon Mikro Vokal din aluminiu turnat sub presiune este conceputa pentru un sunet excelent si un aspect rafinat. Designul asigura in acelasi timp faptul ca incinta boxei Fazon nu adauga nicio energie acustica nedorita sunetului generat de difuzoare.

Fisa tehnica

Sensibilitate
84 dB
Impedanta
6 ohmi
Amplificator recomandat
30 - 120 W
Crossover
2,56 Hz
SPL maxim
101 dB
Gama de frecvente
95 Hz - 25 kHz

Descarca

Boxa Dali Fazon Mikro Vokal

Boxa Dali Fazon Mikro Vokal_Manual

Descarca (1.44M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password