Lista produselor producatorului Polk Audio

Polk Audio este un producător de produse audio cunoscut cel mai bine pentru boxele lor auto cat si pentru acasa. De asemenea, compania produce o gamă largă de alte produse audio, cum ar fi amplificatoare și tunere FM. Compania are sediul central în San Diego, California, iar în 2006, a fost achiziționată de Directed Electronics. Polk Audio a introdus, de asemenea, difuzoare inteligente controlabile de Google Assistant și Amazon Alexa.
Polk Audio a fost fondată de Matthew Polk, George Klopfer și Sandy Gross în 1972. Matthew, George și Sandy s-au cunoscut în timp ce participau la cursuri la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore. După absolvirea în 1971, echipa a colaborat la producerea unui sistem de sunet pentru o convenție locală de bluegrass. Matthew a proiectat sistemul de difuzoare în timp ce George construia incintele. După ce a fost descoperit, producătorii convenției nu și-au putut permite să plătească sistemul, George a proiectat un logo pentru Polk Audio și l-a atașat la boxe. Sandy a fost în spatele marketingului Polk Audio și a ajutat, de asemenea, la crearea rețelei de dealeri din întreaga lume.

După o perioadă scurtă petrecuta cochetand cu tipul de audio la nivel profesionist, Polk Audio și-a îndreptat atenția catre sisteme audio high-end pentru consumatorii casnici. Odată cu lansarea primului model de succes în 1974, Monitor 7, Polk Audio a început să devină un nume recunoscut în cercurile audiofile. Polk a folosit o configurație pe doua cai pe marea majoritate a boxelor sale, cum ar fi popularele Monitor 10 și Monitor 12, de obicei cu drivere de înaltă performanță de 6,5" mid / bass, cu margini de cauciuc și radiatoare pasive. Monitorul 12 a fost destul de capabil pentru aparitia sa, având răspunsin frecventa pentru bas la 18 Hz, un tweeter și o putere RMS de 500 watt. Mai târziu, modelele de boxe Polk au folosit o gama de drivere, numite SDA pentru Stereo Dimensional Array, pentru a modifica crosstalk-ul de la difuzorul stâng la urechea dreaptă și de la difuzorul drept la urechea stângă, astfel încât să extindă imaginea stereo dincolo de spațiul dintre două difuzoare stereo. Conceptul SDA este încă utilizat în unele produse actuale de difuzoare marca Polk. Polk s-a aventurat și în industria pentru boxe auto.

La începutul anului 2015, majoritatea posturilor tehnice nelegate de inginerie au fost mutate de la biroul din Baltimore la sediul companiei-mamă din San Diego, California. În acest moment, inginerii Polk s-au unit cu cei ai Definitive Technology, iar centrul Audio and Acoustics Research And Development [ARAD] a fost înființat în Owings Mills. ARAD rămâne centrul pentru majorittatea dezvoltării difuzoarelor pentru compania mamă Sound United care deține brandurile de difuzoare Polk Audio, Definitive Technology și Boston Acoustics și mărcile de produse electronice Denon și Marantz. Cei mai deținuți importanti ingineri și tehnicieni lucrează și astăzi la acele mărci de difuzoare.


New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password