Lista produselor producatorului SVS

SVS a intrat in forta pe scena audio pentru a contesta status quo-ul subwooferelor și boxelor „high-end”, cu un preț prea mare și pentru a aduce un sunet convingător și imersiv pentru mai multe persoane ca niciodată. De ce experiențele audio emoționante de acasă ar trebui să fie un hobby elitist limitat la un procent mic de umanitate? Misiunea SVS este de a regenera dorința oamenilor pentru un sunet nemaipomenit, aducând pasiunea, distracția și expertiz inapoi în mix. Cu această viziune, SVS conduce o Sound R|Evolution.

Cu sediul în Youngstown, Ohio și condus de președintele și CEO-ul Gary Yacoubian, echipa SVS este legată de o pasiune împărtășită pentru crearea de boxe de nivel mondial, subwoofere și accesorii audio, fără compromisuri. Toate avantajele audio de înaltă calitate de referință, cu performanțe de neegalat pentru prețul platit. Această filozofie a ridicat SVS in a fi marca de subwoofere de top din lume și unul dintre producătorii de boxe cu cea mai rapidă creștere existentă. Dar merge mai adânc decat atat.


SVS menține o relație unică directă cu proprietarii și comunitatea sa prin implicarea prin telefon, prin e-mail, chat, social media, la evenimente și orice alt mod in care fani audio vor să se angajeze. Ascultă feedback-ul, au conversații semnificative și dezvoltăm doar produse care surprind și încântă în toate felurile. De asemenea, găzduim evenimente distractive și captivante cu partenerii lor de vânzare pentru a împărtăși experiența SVS în persoană, deoarece cu toții trăim, respirăm și iubim un sunet extraordinar.


SVS oferă o experiență a proprietarului totală, susținută de o asistență promptă, expertă și de beneficii valoroase, care o fac distractivă și plină de satisfacție pentru a fi proprietar de-a lungul intregii vieții. Tot ceea ce fac este orientat spre a face un sunet cu adevărat imersiv disponibil pentru fanii audio de toate vârstele, cu toate bugetele și interesele.

Audiofilii, entuziaștii și recenzorii de home theater adoră produse SVS pentru furnizarea de experiente audio emoționante, laolalta cu cele mai bune boxe și subwoofere din lume. Pasiunea noastră pentru o calitate uimitoare a sunetului este dezvăluită în fiecare recenzie de 5 stele și fiecare premiu și este adusă la viață cu fiecare moment audio trait ca o experienta colosala de catre propietar.

Filozofia SVS


Produsele SVS reflectă o fuziune dintre cele mai bune tehnologii disponibile, inginerie la nivel expert, teste anechoice exhaustive și reale și, cel mai important, pasiunea fără egal a echipei SVS pentru excelența audio. Scopul final este întotdeauna să redefiniți performanța pentru prețul platit cu fiecare difuzor nou, subwoofer și accesoriu audio și să fie o forță disruptiva care provoacă întreaga industrie audio să-și intensifice eforturile.

De la dinamica uimitoare, care relevă claritatea și transparența absolută a difuzoarelor de o calitate de referință, la extensia de frecvență joasă subterană, puterea fără efort și precizia neobișnuită a subwooferelor apreciate - produsele SVS premiate garantează o experiență „convingătoare” cu fiecare sesiune de auditie.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password