Lista produselor producatorului Vizual Experience

Aria AV (audio/video) din Romania incepe sa prinda contur, tot mai multi pasionati se informeaza si se documenteaza inaintea efectuarii unor achizitii in aceasta arie. Ca si in orice domeniu, cererea creeaza oferte, iar ofertele se diversifica in functie de cerere. Inaintea celor doua, exista curentul care de obicei vine de peste Ocean si Europa de Vest. Deschiderea este mult mai mare spre aria Audio, unde si numarul de pasionati este semnificativ. Videoproiectia Home este un domeniu relativ nou si de nisa, el nefiind foarte mediatizat si nici aprofundat.

Visual Experience isi propune perfectionarea si formarea acestui domeniu la nivel home, solutiile propuse fiind bazate pe experienta personala acumulata in ani, pe research-ul in domeniul videoproiectiei aplicate, pe recenziile pozitive si negative ale utilizatorilor inainte si dupa achizitia unor echipamente entry sau de top si pe studii certificate ale integrarii setup-urilor video in ambient diferit.

Visual Experience isi propune minimizarea costurilor prin recomandarea de device-uri optime si maximizarea rezultatelor obtinute in proiectie prin optimizarea, integrarea si calibrarea echipamentelor achizitionate.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password