Lista produselor producatorului Boston Acoustics

Fondată în 1979 de veteranii Advent Andy Pettit și Frank Reed, Boston Acoustics a fost un producător american de echipamente audio.

Andy Kostatsos era cunoscut sub numele de Andy Pettit. Bunicul său a imigrat aici și a lucrat ca ospătar la un restaurant francez. Deoarece era mic de statură, restul personalului l-a numit Le Petit, in franceza pentru mic sau scund in cazul acesta. Când a venit vremea să se adapteze normelor sociale și să se americanizeze, și-a schimbat numele din Kostatsos, in Pettit. După ce a fondat Boston Acoustics și a avut mare succes cu aceasta, Andy Pettit și-a schimbat numele înapoi în Kostatsos.

Prima boza Boston Acoustics a fost numita A-400. Era o boxa de podea, foarte lata, conceput astfel încât să reducă la minim difracția. Avea o adâncime foarte mica. Aceasta a fost urmata de boxa de podea A150 și A-70. Boston Acoustics a comercializat aceste boxe către comercianții de retail specializați audio și a devenit foarte respectat pentru producerea de sunete de înaltă calitate la prețuri foarte rezonabile. Lanțul numit Tweeter, în zona Boston a fost unul dintre primele și cele mai mari magazine care le-a vândut boxele.


Boston Acoustics a intrat în categoria audio auto în 1983.

Boston a produs difuzoare pentru acasă, personalizate / arhitecturale și pentru vehicule. De asemenea, au produs echipamente OEM, adaptate din fabrică la o varietate de autoturisme, inclusiv Chrysler , Dodge și Jeep. De asemenea, au furnizat sistemul premium cu 9 difuzoare în Chevrolet Camaro 2010.

Boston Acoustics a produs boxe pentru acasa precum E, HD, VR-M, VR, CR, Micro Reference și Lynnfield Series, iar pe partea auto difuzoare de referință Pro, Z și SPZ.

În august 2005, D&M Holdings a achiziționat Boston Acoustics. În martie 2017, Sound United LLC a achiziționat D&M Holdings.

Începând cu 17 octombrie 2018, produsele Boston Acoustics erau încă disponibile la vânzarea cu amănuntul.

Cauta din nou ce te intereseaza

Back to home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password