Lista produselor producatorului Boston Acoustics

Fondată în 1979 de veteranii Advent Andy Pettit și Frank Reed, Boston Acoustics a fost un producător american de echipamente audio.

Andy Kostatsos era cunoscut sub numele de Andy Pettit. Bunicul său a imigrat aici și a lucrat ca ospătar la un restaurant francez. Deoarece era mic de statură, restul personalului l-a numit Le Petit, in franceza pentru mic sau scund in cazul acesta. Când a venit vremea să se adapteze normelor sociale și să se americanizeze, și-a schimbat numele din Kostatsos, in Pettit. După ce a fondat Boston Acoustics și a avut mare succes cu aceasta, Andy Pettit și-a schimbat numele înapoi în Kostatsos.

Prima boza Boston Acoustics a fost numita A-400. Era o boxa de podea, foarte lata, conceput astfel încât să reducă la minim difracția. Avea o adâncime foarte mica. Aceasta a fost urmata de boxa de podea A150 și A-70. Boston Acoustics a comercializat aceste boxe către comercianții de retail specializați audio și a devenit foarte respectat pentru producerea de sunete de înaltă calitate la prețuri foarte rezonabile. Lanțul numit Tweeter, în zona Boston a fost unul dintre primele și cele mai mari magazine care le-a vândut boxele.


Boston Acoustics a intrat în categoria audio auto în 1983.

Boston a produs difuzoare pentru acasă, personalizate / arhitecturale și pentru vehicule. De asemenea, au produs echipamente OEM, adaptate din fabrică la o varietate de autoturisme, inclusiv Chrysler , Dodge și Jeep. De asemenea, au furnizat sistemul premium cu 9 difuzoare în Chevrolet Camaro 2010.

Boston Acoustics a produs boxe pentru acasa precum E, HD, VR-M, VR, CR, Micro Reference și Lynnfield Series, iar pe partea auto difuzoare de referință Pro, Z și SPZ.

În august 2005, D&M Holdings a achiziționat Boston Acoustics. În martie 2017, Sound United LLC a achiziționat D&M Holdings.

Începând cu 17 octombrie 2018, produsele Boston Acoustics erau încă disponibile la vânzarea cu amănuntul.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password