Lista produselor producatorului BOWERS & WILKINS

Bowers & Wilkins, sau B&W, este o companie britanică care produce echipamente audio, mai ales difuzoare. B&W a fost fondată în 1966 de John Bowers la Worthing, West Sussex, Anglia. În prezent, B&W, deși își are sediul în Worthing, face parte din grupul B&W Ltd., care include și producătorii de echipamente audio Rotel și Classé.

50 de ani de excelență
 
Anii 1960: începuturi umile Orașul de coastă din Worthing din Anglia de Sud s-ar putea să nu arate ca o zonă fierbinte de experimentare a motociclismului din anii 1960, dar pentru fanii audio este un loc sinonim cu inovația. Datorită primelor boxe Bowers & Wilkins construite aici în primii ani ai companiei, iubitorii de muzică ar putea experimenta albume precum Sgt. Pepper si Pet care sună într-o profunzime și claritate nouă, care afectea toate simturile.
 
1966: B&W Electronics se fondeaza. În urma unei moșteniri de 10.000 de lire sterline de la un client satisfăcut, John Bowers își înființează propria companie de boxe.
 
 
1966: Începuturi. John Bowers începe să asambleze boxe în atelierul magazinului său de electronice din Worthing.
 
 
1966: P1 Prima boxa Bowers & Wilkins. Profitul de la P1 i-a permis lui Bowers să investească în echipamente noi de calibrare.
 
 
1968: Monitoare interne DM1 și DM3 au fost lansate pentru a aduce segmentul audio de înaltă calitate pentru cat mai mulți clienți, la un preț accesibil.
 
 
Anii ’70: Un deceniu de repere Deceniul care a cunoscut o serie de tulburări muzicale de la disco la punk rock a adus și câteva repere majore pentru Bowers & Wilkins. Compania a introdus forme de boxe curbate și materiale conice noi, cum ar fi fibra Aramid. Și totul a culminat cu lansarea boxei 801, pentru a deveni în curând boxa de referință si alegerea multor studiouri de înregistrare din lume.
 
 
1970: DM70 Cu forma sa curbata, DM70 a schimbat forma designului boxelor.
 
 
1976: DM6 Prima boxa conceputa de Sir Kenneth Grange.
 
 
1977: DM7 DM7 a scos tweeterul din interiorul boxei - inițiatorul designului „Tweeter-on-Top” folosit în boxele noastre de înaltă calitate de astăzi.
 
 
1979: 801 Incepe epoca modernă a hi-fi-ului. Cu difuzoare găzduite în camere separate, 801 a oferit realism neașteptat.
 
 
Anii 1980: aplicarea științei Investiții ample în cercetare au dus la înființarea unitatii dedicate de cercetare și dezvoltare a companiei în Steyning. Era pop-ului MTV și rock pe stadioane, Bowers & Wilkins introduce ceva mic și discret: „monitorul compact” sau CM1.
 
 
1981: infiintarea Steyning Research Establishment (SRE) SRE este un hub al inovației acustice, unde oamenii de știință și ingineri împing designul difuzoarelor până la limite.
 
 
1987: CM1 Proiectat de Sir Kenneth Grange, CM1 a fost dezvoltat prin ultimele progrese în proiectarea asistată de computer.
 
 
1987: Matricea 801 Difuzorul care a introdus Matrix: structura de fixare care îmbunătățește performanța difuzorului prin reducerea vibrațiilor din incinta boxei.
 
 
Anii 1990: rescrierea manualului Anii 90 au văzut munca de pionierat a echipei de cercetare Steyning realizată în mod spectaculos odată cu lansarea lui Nautilus ™, o boxa care a demontat noțiuni preconcepute de design al boxelor. De asemenea, s-au înregistrat lansări majore de produse la ambele capete ale spectrului, odată cu aparitia foarte apreciată a entry-level Seria 600 și flagship-ul Seria 800 Nautilus.
 
 
1991: Seria 600 Continuând conceptul de monitor intern, seria 600 a făcut ca hi-fi-ul de calitate să fie accesibil unui public mai larg.
 
 
1993: Nautilus Rezultatul extraordinar al unui program de cercetare și dezvoltare fără restricții, Nautilus influențează proiectele difuzoarelor noastre până în zilele noastre.
 
 
1998: Seria 800 Nautilus Această noua iterație a gamei noastre emblematice a introdus pentru prima dată tehnologiile Nautilus pe piața comercială.
 
 
Anii 2000: Hi-fi merge digital Deceniul care ne-a adus iPod-urile și smartphone-urile ne-a văzut îmbrățișind noua lume a digitalului odată cu lansarea Zeppelin. De asemenea, ne-am extins pe piața auto prin parteneriatul cu Jaguar și am lansat o nouă tehnologie revoluționară de difuzoare sub formă de cupole cu tweeter de diamante.
 
 
2004: PV1 Creativitatea cutiei curbate atinge zenitul său cu subwoofer-ul sferic „Pressure Vessel ™” PV1 ™.
 
 
2006: Diamond Signature Lansat să sărbătorească 40 de ani de la înființarea noastră, Signature Diamond a fost prima boxa care a oferit tweete cu cupole cu diamante.
 
 
2007: Zeppelin Bowers & Wilkins intră pe deplin în era digitală cu Zeppelin, difuzorul nostru pentru iPod, multi-premiat.
 
 
2007: Audio auto Parteneriatul nostru cu Jaguar a marcat prima noastră intrare în lumea audio-video auto.
 
 
Anii 2010: Inovație maxima Schimbarea tehnologică monumentală părea să fie peste tot în anii 2010, iar Bowers & Wilkins nu făcea excepție.
 
 
2010: Diamond Series 800 A șasea iteratie a seriei noastre de difuzoare emblematice a prezentat cupole de tweeter cu diamante în fiecare model din gamă.
 
 
2010: P5 P5 a fost o declarație de intenție: căști frumos lucrate, care au fost o bucurie de purtat și chiar mai bune pentru ascultat.
 
 
2015: Diamond Series 800 Cea mai recentă versiune a flagship-ului nostru a introdus o reproiectare completă și noile tehnologii revoluționare, cum ar fi conul Continuum ™.
 
 
2016: 800 D3 și P9 Signature Am marcat cel de-al 50-lea an cu lansarea a două noi flagship-uri, boxa de referință 800 D3 și căștile P9 Signature.
 

2016: automatizarea EVA EVA Automation a achiziționat Bowers & Wilkins - prima dată când o startup a achiziționat un brand cu o prezență globală atât de puternică.
 
 
2017: căști PX Lansarea căștilor PX gaseste tehnologii digitale intuitive combinate cu o inginerie de sunet de nivel mondial.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password