Lista produselor producatorului Optoma

Optoma Corporation este un furnizor mondial de soluții audio și video specializat în proiectarea și producerea de proiectoare, soluții audiovizuale profesionale, cinema digital, proiectoare laser, proiectoare cu LED, proiectoare DLP, proiectoare interactive, echipamente și software de procesare a imaginilor, cartografiere de proiecție, digital soluții de semnalizare și vânzare cu amănuntul și produse audio profesionale.

Optoma Corporation are sedii regionale în Europa, America de Nord, Asia-Pacific și China. Optoma Corporation face parte din grupul Coretronic, care are facilități pentru cercetare și dezvoltare cu sediul în Hsinchu, Taiwan și Kunshan, China. Optoma este stabilit în mai mult de 157 de țări din întreaga lume.

Optoma oferă experiențe vizuale și audio interesante pentru o lume conectată.

Cu nevoile clienților și experiența utilizatorului în centrul a tot ceea ce facem, proiecția Optoma, LED-ul și produsele interactive cu ecran plat combină tehnologii superioare de procesare a imaginii cu o inginerie excepțională și inovație pentru a oferi imagini clare uimitoare și fiabilitate finală. Proiectate pentru AV și divertisment profesional acasă, proiectoarele noastre premiate folosesc tehnologia DLP®, pionierată de Texas Instruments.

Gama audio Optoma NuForce este concepută pentru persoanele care le pasă de sunet. Sunt construite din componente de calitate premium, combinând un design elegant și o calitate audio excepțională.

Grupul Optoma are sediul continental în Europa, SUA și Asia Pacific. Optoma Europe, cu sediul la Londra, acoperă Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Serviciile locale sunt furnizate de la mai multe birouri din această regiune.

Cauta din nou ce te intereseaza

Back to home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password