Lista produselor producatorului Definitive Technology

Tehnologia Definitivă (uneori denumită Def Tech) este o companie americană privată, cu sediul în Vista, California, care proiectează, dezvoltă și vinde sisteme audio pentru home theater, soundbar-uri și căști. Acestea fac parte din divizia de electronice Sound United  a DEI Holdings.

Compania a fost fondată în Owings Mills, Maryland în 1990 de fostul fondator Polk Audio Sandy Gross, împreună cu Don Givogue și Ed Blaise. Gross a fost primul CEO și președinte al companiei. Primele produse ale companiei au fost boxe de podea monolitice cu difuzoare bipolare.

În 2004, compania a fost achiziționată de Directed Electronics. Directed Electronics a fost fondată de congresmanul Darrel Issa și specializate in alarme auto și detectoare de radar. Sandy Gross a devenit președintele diviziei audio recent formate a companiei. Directed Electronics a cumpărat și Polk Audio, pe care tot Sandy Gross a co-fondat-o. În 2010, după ce Sandy Gross a părăsit compania, au introdus o a treia companie numită Golden Ear Technology, care este complet separată de Sound United și DEI.

În 2008, Directed Electronics s-a restructurat ca DEI Holdings.

În aprilie 2013, compania a combinat mărcile Polk, Definitive Technology și Boom Movement într-o nouă divizie numită Sound United.

În aprilie 2015, compania a lansat difuzorul său W7 cu suport pentru protocolul wireless Play-Fi pentru audio multi-cameră, produs de compania audio DTS, Inc., acum deținută de holdingul Xperi. În mai, Sound United a anunțat o înțelegere cu compania austriacă de electronice Aqipa pentru a distribui Definitive Technology și alte mărci Sound United în Germania, Austria și Elveția.

ACEST ESTE DESTINATIA NOASTRA

Fondatorul nostru a fost o legendă a audiofiei și o poveste de succes clasica. Cu zeci de ani de victorii în afacerea cu boxe - și ambiția reînnoită de a-și realiza potențialul de producător de filme din California - 1990 a fost anul în care a decis că experiența home cinema cere o boxa de înaltă calitate, care sa redea sunetul de milioane de dolari pe care l-a căutat cu fervoare neobosită ... un sunet de neegalat conceput pentru a revoluționa întregul peisaj audio.

OBSESIE REALIZATA

Pasiunea sa pentru divertisment și sunetul de precizie este ceea ce i-a permis să se înconjoare de alți oameni asemenea lui, ingineri, designeri și muzicieni pregătiți clasic, care au fost, de asemenea, obligați să creeze boxe concepute pentru a reda detalii si un spectru audio complet. Ca urmare a acestor eforturi combinate care se desfășoară în paralel cu revoluția audio digitală de la începutul anilor 1990, Definitive Technology s-a născut și a crescut rapid ca importanță fiind numărul unu de boxe premium din țară.

Sunet dovedit

An de an continuăm să inovăm, obținând premii de top și laudele care fac parte din toate acestea. Realizările noastre perene sunt o constantă a reînnoirii, deoarece investim în cele mai strălucite minți pentru a da viață talentului nostru dovedit și a eticii de lucru din cele mai prestigioase instituții din jur, universități precum MIT, Johns Hopkins, Stanford și Princeton. Deci, de la concept la creație, sunteți asigurati cu unn produs finit care este la confluența intelectului, a unui bazin enorm de resurse și a unei obsesii reale.

Acesta este SUNETUL DIVIN

Situată la doar 600 de metri de Ground Zero în Lower Manhattan, în New York City, Trinity Church a văzut orgal sa vechie de 30 de ani distrusa în urma evenimentelor din 11 septembrie. Așadar, au optat pentru Opus 1, Revelatia, o orga virtuală care nu este cu nimic mai prejos decat revoluționara. Avind nevoie de boxe puternice, dar muzicale, pentru a reproduce sunetul orgei inițiale care avea tuburi de la 5 cm pana la 10 m capabile de note de la 16 Hz. 30 de modele de boxe bipolare, deoarece superioritatea noastra audio s-a potrivit cu gloria și viziunea scenei lor, a sunetului de talie mondială.

Designul nostru este ATEMPORAL

O obsesie sănătoasă pentru sunet necesită un nivel ridicat de inteligență pentru a crea forme atât de plăcute pentru ochi, cât și pentru ureche. Etosul nostru de proiectare este intenționat și rațional - fiecare detaliu pe care îl vedeți servește unui scop mai înalt. Nu facem nimic sclipitor, nici capricios. Sofisticarea și precizia sunt elementele pe care le trăim pentru a-ți depăși așteptările obișnuite. Cu toate acestea, pe măsură ce aspirăm la un aspect clar și precis, această metodă nu subminează niciodată accentul pe care îl punem pe tehnologia audio avansată în tot ceea ce facem, astfel încât sunetul pe care îl auzi este la fel de curat ca aspectul pe care îl dorești. La final, aducerea Definitive Technology în casa ta este alegerea inteligentă.

Sunetul nostru este DIFERIT de oricare altul

Integrare audio de ultimă generație, susținută de cercetare și implementare de ultimă oră. Materialele avansate ale difuzoarelor rafinate la perfecțiune. Un aspect care inspiră de fiecare dată când asculți. Nici o altă marcă nu se apropie de boxe precum noi, oferindu-le tratament egal ca unei piese de tehnologie și design făcute pentru a fi venerate. Cu sediul în California - unde tehnologia modernă continuă să înflorească și locul de naștere al divertismentului - funcționăm în cadrul unei culturi specifice care nu cere nimic altceva decât extraordinarul. Și în acest scop, ne simțim exact acasă.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password