Lista produselor producatorului JAMO

Jamo este un producător danez de difuzoare. Compania a fost fondată în 1968 de Preben Jacobsen și cumnatul său, Julius Mortensen. Numele companiei este derivat din prenumele fondatorilor. La un moment dat, Jamo a angajat peste 400 de lucrători la fabrica sa din Glyngøre și a însumat sute de milioane de dolari; în 1994, a fost cel mai mare producător de boxe din Europa.

În 1998, compania a produs și a vândut peste 11,5 milioane de unități. În 2002, omul de afaceri Anders Høiris a fost angajat ca director pentru a inversa vânzările în scădere. Eforturile sale s-au dovedit nereușite; un important sponsor al companiei, FSN Capital, și-a transferat apoi interesul pentru brand către Jyske Bank. Høiris a demisionat apoi. Producția companiei se află din 2004 în China. Jamo a fost preluat în 2005 de o firmă americană, Klipsch Audio Technologies, pe care Høiris și-a aranjat-o înainte de plecarea sa.

1966

În satul pescăresc Glyngøre, Danemarca, tâmplarul Preben Jacobsen începe să construiască boxe în casa de găini. Doi ani mai târziu îl va aduce pe cumnatul său Julius Mortensen în afacere. Jacobsen + Mortensen = JAMO. Până în 1978 va fi produs un milion de boxe JAMO.ACUM

O colaborare audio de înaltă tehnologie care utilizează resurse de pe tot globul, produsele JAMO artizanale relevante care arată uimitor în casa ta, sunt ușor de utilizat și cu un sunet fantastic. Onorând rădăcinile designului scandinav și concentrat pe stilul de viață modern minimalist, JAMO oferă stil contemporan cu sunet performant.

Difuzoarele inovatoare JAMO sunt ideale pentru spațiile în care trăim și ne jucăm. De la boxe mici portabile până la boxe mari ce pot fi integrate in sisteme home-cinema, la soluții arhitecturale puternice și frumos integrate.
JAMO este proiectat PENTRU VIAȚĂ.

Cauta din nou ce te intereseaza

Back to home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password