Lista produselor producatorului JAMO

JAMO este o companie producatoare de boxe din Danemarca. JAMO a fost fondata in 1968 de catre Preben Jacobsen si de fratele sau Julius Mortensen. Numele companiei provine din numele fondatorilor.

La un anumit moment dat JAMO avea peste 400 de angajati in fabrica sa din Glyngøre si avea o cifra de afaceri de sute de milioane de USD. In 1994 era cel mai mare producator de boxe din Europa.

In 1998 compania a produs si vandut peste 11.5 milioane de unitati.

In 2002 omul de afaceri Anders Høiris a fost angajat sa opreasca declinul vvertiginos al vanzarilor. Eforturile sale au fost un esec lamentabil si ca urmare principalul investitor al companiei, FSN Capital, si-a tranferat actiunile catre Jyske Bank.

Uzina de productie a JAMO se afla din 2004 in China.

Jamo a fost preluata din 2005 de firma  americana Klipsch Audio Technologies.

ACUM

O colaborare audio de inalta tehnologie care utilizeaza resurse de pe tot globul, produsele JAMO artizanale relevante care arata uimitor in casa ta, sunt ușor de utilizat si cu un sunet fantastic. Onorand radacinile designului scandinav si concentrat pe stilul de viata modern minimalist, JAMO ofera stil contemporan si sunet performant.

Difuzoarele inovatoare JAMO sunt ideale pentru spatiile in care traim si ne jucam. De la boxe mici portabile pana la boxe mari ce pot fi integrate in sisteme home-cinema, la solutii arhitecturale puternice si frumos integrate.


JAMO este proiectat PENTRU VIAȚĂ.

Cauta din nou ce te intereseaza

Back to home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password