Lista produselor producatorului Waterfall Audio

Waterfall Audio este o companie franceză, născută din pasiunea pentru muzică și „obiecte” frumoase, o minte creativă și o echipă solidă înființate în 1996 de Cedric Aubriot, actualul CEO. Încă de la început, Waterfall se poziționează într-un segment „de nișă” al pieței cu conceptul său inovator de boxe din sticlă. Marketingul și vânzările primelor produse încep în noiembrie 1999, după 4 ani de cercetare și dezvoltare intensivă.

Waterfall Audio este strâns asociat cu Atohm, o companie franceză fondată de Thierry Comte, un renumit producător francez de difuzoare excepționale. Atohm este situat lângă Besançon, inima ingineriei de înaltă precizie din Franța.

Folosind procese de fabricație foarte sofisticate pentru tăierea sticlei cu o precizie de aproape 100 de microni, au stăpânit arta asamblarii sticlei. Vândute în Franța printr-o rețea de dealeri specializati, difuzoarele lor sunt prezente pe fiecare continent și în peste 50 de țări. În cursul dezvoltării tehnologiilor sale brevetate (Acoustic Damping Tube și Heatstream) Waterfall a primit cu succes sprijinul a 5 programe naționale diferite pentru inovare (BPI, OSEO, ANVAR).

Cauta din nou ce te intereseaza

Back to home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password