Lista produselor producatorului Epson

Seiko Epson Corporation (Seikō Epuson Kabushiki-gaisha), sau Epson, este un concern japonez mare producător de imprimante inkjet, imprimante matriceale, imprimante laser, POS-uri, case de marcat, scanere, videoproiectoare, ecrane LCD și OLED, cipuri și circuite integrate, dispozitive cu cuarț, semiconductori, roboți industriali și echipamente de precizie. Compania a fost cunoscută inițial ca producător de ceasuri marka Seiko, astăzi portofoliul de produse și tehnologii fiind mult diversificat. Cu sediul central în prefectura Nagano, Japonia, Seiko Epson este un grup de 107 companii din întreaga lume, cu un personal format din 93.279 de salariați.

Luaţi parte activ la inovaţie


Recunoscut ca cel mai important producător de proiectoare la nivel mondial de 17 ani, proiectoarele Epson folosesc unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru a îmbunătăţi şi mai mult imaginea finală. Oferind rapoarte de contrast şi luminozitate incredibil de ridicate, filmele dumneavoastră sunt mai luminoase şi mai vii, iar sporturile sunt mai captivante şi mai antrenante.


Imagini de mare impact


Nimic nu se compară cu un proiector în privinţa experienţei „Home Cinema”. Cu dimensiunea imaginii proiectate între 30 şi 300 de inci şi cu multiple opţiuni de rezoluţie, veţi avea parte de divertisment vizual şi auditiv total, diferit de tot ce aţi mai experimentat până acum.


HDR – Experienţă de ultimă oră


Intervalul dinamic extins al proiectoarelor vă ajută să selectaţi experienţa vizuală optimă, crescând raportul de contrast pentru a oferi un interval mult mai mare între cele mai închise şi cele mai deschise zone ale ecranului. Conferă mai multă profunzime imaginilor şi vă permite să vedeţi detalii incredibile, ceea ce înainte nu era posibil. De asemenea, îmbogăţeşte culorile, făcând imaginile să pară intense, dar naturale şi, în cele din urmă, mai captivante.


Proiecţii mai luminoase, mai realiste


De ce să vă mulţumiţi cu un ecran plictisitor, fără viaţă, când puteţi avea parte de imagini vii, realiste, în culori vibrante? Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. În schimb, tehnologia 3LCD utilizată în proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel (CLO), aşa că obţineţi o imagine incredibil de autentică, ca şi cum v-aţi uita la lucrul real.


PRO-UHD pentru imagini exacte, clare

Transformaţi-vă casa în scena principală a acţiunii cu tehnologia de rezoluţie PRO-UHD clară. Oferă imagini de calitate excepţională, cu raport de contrast dinamic de până la 1.200.000:1, tehnologie de amplificare 4K, tehnologie 3LCD, Full HD, UHD BD şi compatibilitate HDR. Iar cu elementele optice automatizate şi instrumente de calibrare, este uşor să obţineţi o afişare precisă.


Daţi viaţă filmelor cu detalii suplimentare

Acesta nu este doar un nou mod de a viziona filmele – este cel mai bun. Tehnologia de amplificare PRO-UHD de la Epson dezvăluie detalii splendide şi aduce la viaţă cele mai delicate texturi. Fiecare pixel este deplasat în diagonală cu 0,5 pixeli pentru a dubla rezoluţia pe verticală şi pe orizontală. În plus, tehnologia Super Resolution şi Evidenţierea detaliilor de la Epson vă optimizează experienţa de vizionare de fiecare dată.Proiectoarele Epson utilizează calitatea imaginii PRO-UHD, asigurând un nou nivel de detaliu texturii şi rezoluţiei ecranului proiectat, indiferent dacă afişează conţinut 4K nativ sau conţinut mărit digital Full HD la rezoluţie 1080p.


Claritate totală în toate condiţiile de iluminare


Imaginaţi-vă cât de des se schimbă condiţiile de iluminare în timpul unui film. Este esenţial ca proiectorul dumneavostră să poată ţine pasul şi să ofere în permanenţă cea mai bună imagine.Oferind imagini de acţiune mai fluide şi reducând estomparea mişcării în scenele cu desfăşurare rapidă, tehnologia interpolării cadrelor inserează în mod ingenios noi cadre între cele originale. Ca rezultat, estomparea este eliminată, iar imaginile în mişcare arată mult mai fluide şi mai clare. Cu mai multă profunzime, detalii şi culori naturale, dar intense, aceste proiectoare oferă experienţa vizuală optimă. Oferă o definiţie incredibilă, claritate şi cele mai intense nuanţe de negru, datorită unui raport de contrast excepţional de înalt, de 1.200.000:1.


Experienţă cinematografică – nimeni nu ne poate egala


Ca lideri mondiali în tehnologia imaginii, ştim cum să oferim o experienţă cinematografică de înaltă calitate. Aşa că, indiferent dacă sunteţi un iubitor de filme, un gamer sau un fan înflăcărat al sportului, veţi îndrăgi proiectoarele noastre Home Cinema de înaltă definiţie.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password