Lista produselor producatorului Klipsch

Klipsch Audio Technologies (denumită de asemenea Klipsch Speakers sau Klipsch Group, Inc.) este o companie americană de boxe cu sediul în Indianapolis, Indiana. Fondată în Hope, Arkansas, în 1946, sub numele de „Klipsch and Associates” de Paul W. Klipsch, compania produce drivere de difuzoare și carcase, precum și boxe complete pentru sisteme de sunet de înaltă fidelitate, aplicații de adresă publică și computere personale.

La 6 ianuarie 2011, Audiovox a anunțat că compania a semnat o „fișă de termen pentru a cumpăra toate acțiunile Klipsch Group Inc”. Vânzarea a fost finalizată pe 1 martie 2011.

"Paul a fost un geniu verificabil, care ar fi putut alege orice număr de vocații, dar lumea sună mult mai bine pentru că a ales audio."
    Fred Klipsch

Legendă

Paul Wilbur Klipsch (PWK) a fost un pionier audio american, un adevărat excentric și un membru mândru al tagmei inginerilor. El a dat naștere tehnologiilor pentru boxe care au avea un impact etern pentru generațiile de iubitori de muzică. Pasiunea lui a potentat-o pe a clientilor lui.

Cabana de tabla

Crearea a ceva, foarte, foarte special s-a produs într-o minusculă cabana din Hope, Arkansas, în 1946, când Paul W. Klipsch, geniu, nebun, a proiectat și construit manual legendarul difuzor Klipschorn® cu scopul de a aduce muzică live în sufrageria lui.

Subestimarea secolului, credem că a reușit.

Mica lui cabana este acum o întreagă fabrică cu propria linie de producție a incintelor, iar sediul companiei s-a mutat în Indianapolis, Indiana; cu toate acestea, misiunea rămâne să creeze cele mai bune boxe din lume.


Paul W. Klipsch și-a perfecționat designul boxelor cu "goarna", în timpul serviciului său la Southwest Proving Grounds, situat în Hope, Ark. Vizitatorii camerelor sale de prezentare au fost uimiți de reproducerea absolut reală și l-au încurajat Paul să înceapă propria sa producție.

A primit un brevet pentru designul său de difuzor în 1945, a înregistrat numele Klipsch & Associates în 1946 și a început să facă fiecare difuzor cu propriile mâini până când și-a angajat primul lucrator în 1948.

Klipschorn-ul

În timpul unui interviu înregistrat în 1999, Paul W. Klipsch a afirmat că, de fapt, nu el l-a numit pe Klipschorn asa. El a spus că in urma unei convorbiri telefonice cu un bărbat din New York din primii ani în care a funcționat Klipsch & Associates, în mod surprinzător acesta i-a spus ca știa deja despre noul difuzor revoluționar. "Am auzit totul despre cornul tău", a spus bărbatul.

„Se numeste KLIPSCHORN”.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password