Lista produselor producatorului Marantz

Marantz este o companie care dezvoltă și vinde produse audio de înaltă calitate. Compania a fost fondată la New York, dar acum are sediul în Japonia.

Primul produs audio Marantz a fost proiectat și construit de Saul Marantz în casa sa din Kew Gardens, New York. Compania a avut o influență majoră în dezvoltarea sistemelor audio de înaltă fidelitate și a atins culmile succesului lor pe la mijlocul si sfârșitul anilor '70.

În anii '80, deținut de Philips, un pionier în tehnologia discurilor compacte, Marantz a vândut CD playere foarte bine primite, dar alte produse din linie nu au avut succesul din trecut. Pe la începutul anilor 90, Marantz s-a concentrat asupra componentelor high-end. În 2001, Marantz Japonia a achiziționat marca de la Philips si toate filialele din străinătate.

Majoritatii oamenilor le place muzica. Dar unii oameni sunt chiar pasionați de asta. Așa suntem noi! Muzica ar trebui reprodusă - după părerea noastră - exact așa cum și-a propus artistul, pentru că nimic - da absolut nimic - nu ar trebui să sta în calea muzicii. De aceea, noi, la Marantz, avem o singură filozofie: „Pentru că contează muzica”.

Știm că adevăratul hi-fi se referă la posibilitatea de a reproduce magia unei reprezentații. Este vorba despre experimentarea muzicii așa cum și-a propus artistul, chiar și în cinematograf. Muzica care oferă extazul și agonia poveștii unui film. Pentru Marantz, specificațiile perfecte și realizările tehnice nu contează deloc, dacă un produs nu poate debloca puterea, trairea și emoția muzicii.

Moștenirea noastră de excelență tehnică înseamnă că putem crea componente cu capacitatea de a comunica nivelul, timbrul, tonalitatea și dinamica, de fapt, esența unei înregistrări.

Muzica este încântătoare și ne străduim să ne asigurăm că fiecare componenta din lantul acustic arată și se simte la fel de bine cum sună. Fiecare componentă pe care o producem este concepută din punct de vedere tehnic și estetic pentru a completa stilul de viață al ascultătorului.

Ne mândrim că aplicăm aceste principii la toate produsele noastre. Toate componentele noastre de divertisment pentru acasă sunt capabile să reproducă cea mai pură, cea mai realistă muzică din casa ta.

Știm că hi-fi-ul adevărat este acela de a putea reproduce magia unei reprezentații - este vorba de experimentarea muzicii așa cum și-a propus artistul.

De mai bine de jumătate de secol, numele Marantz a fost identificat cu superlativul în ceea ce priveste divertismentul de acasă. Și astăzi, chiar și în mijlocul unei tehnologii compromitatoare și deseori confuze, aceste componente încă imită viziunea care l-a condus inițial pe Saul Marantz pentru a extinde orizonturile senzoriale chiar și ale celor mai exigenti adepți.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password