CD Player Onkyo C-7000R

Superba solutie de redare stereo,  pura placere!



CD playerele sunt in preajma noastra de zeci de ani si continua sa ofere o experiență de ascultare convenabila si de inalta calitate. C-7000R reuneste caracteristici si rafinament pentru a scoate maximum din cele mai bune CD-uri audio și CD-R / RW-uri si chiar orice discuri codate MP3 sau WMA pe care le-ati scris pe PC.

Pentru a asigura o interferentă minima a semnalului, C-7000R folosește un ceas de inalta precizie reglat termic, o tehnologie PLL si o noua constructie a placii cu circuite. Aceasta componenta extrem de sensibila este adapostita intr-o carcasa anti-vibratii, cu panouri din aluminiu complat separate pentru partea superioară, fata si laterale.

Solicita oferta

Respectand abordarea tolerantei zero fata de interferente, circuitele digitale si circuitele analogice sunt separate fizic si aveti posibilitatea sa alegeti sa folositi playerul C-7000R fie în modul digital sau doar in cel analog. Mecanismul de incarcare a discului este extrem de silentios si tava este solida din aluminiu turnat ce relifeaza calitatea constructiei audiofile a playerului.

Separate Digital/Analog Circuitry and Transformers

Pentru a preveni interferentele nedorite, C-7000R folosește circuite separate fizic pentru procesare digitala și analogica. Ba mai mult, ofera si transformatoare separate pentru digital si circuite analogice.

DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)

De la aparitia semnalelor audio digitale, raportul semnal-zgomot s-a imbunatatit dramatic. Cu toate acestea, raportul S / N reflecta doar zgomotul static si nu ia in considerare un alt tip de zgomot care apare ca produs secundar al zgomotului dinamic de reproducere a sunetului. Pentru a reduce acest tip de zgomot, Onkyo a dezvoltat tehnologia DIDRC pentru utilizarea in componentele noastre hi-fi. In ciuda faptului ca depasesc limitele normale ale auzului uman, frecventele de peste 100 kHz sunt susceptibile la pulsul ceasului si la alte forme de distorsiune de la dispozitivele digitale. O astfel de distorsiune in domeniul de inalta frecventa poate genera "interferente de beat", care, la randul sau, afecteaza caracterul sau atmosfera sunetului original. Prin imbunatatirea liniaritatii si reducerea distorsiunilor in gama de frecvente foarte superioara, noua tehnologie DIDRC a Onkyo reduce efectiv zgomotul perceptibil.


 

Fisa tehnica

Consum de energie
18 W
Greutate
12.0 kg
Dimensiuni produs
435 x 99 x 315.2 mm
Raspuns in frecventa
2 Hz–20 kHz
Alte caracteristici
Circuite Digital/Analog separate
DAC TI Burr-Brown 192 kHz/24-Bit DACs (PCM1792) / Ch
DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)
Thermally Regulated High-Precision Clock
Raport Semnal/zgomot
116 dB
THD
0.0015%

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password