CD Player Pioneer PD-70AE

Pioneer prezinta nava amiral a CD-urilor, playerul PD-70AE SACD!

Este o compilatia a tuturor cunostintelor si expertizei Pioneer in redarea discurilor reprezentata de tehnologiile originale de control al pick-up-urilor. Dispune de doua ESS DAC, conectori XLR cu circuite complet balansate si de un etaj foarte discret analogue/digital power. PD-70AE scoate tot ce este mai bun din albumul dumneavoastra SACD sau CD preferat, permitandu-va sa experimentati un sunet emotionant cu o fidelitate ridicata in reproducere. 

Echipa de dezvoltare Pioneer nu a lasat nimic la intamplare cu PD-70AE, urmarindu-si in mod consecvent obiectivul principal: o redare optima a CD-urilor si SACD-urilor.

Solicita oferta

Echipa de dezvoltare Pioneer nu a lasat nimic la intamplare cu PD-70AE, urmarindu-si in mod consecvent obiectivul principal: o redare optima a CD-urilor si SACD-urilor. Dispunand de DAC-uri ESS duale, terminale XLR balansate, PD-70AE livreaza un sunet de cea mai buna calitate, oferindu-va o experienta autentica de inalta fidelitate.

Works as a Premium D/A Converter with Digital Audio Inputs

Functioneaza ca un convertor D/A

Pe langa faptul ca este un player SACD/CD, PD-70AE functioneaza si ca un convertor D/A pentru a oferi un sunet superb. Calitatea constructiei atent lucrata, scoate in evidenta potentialul maxim al DAC-ului ESS, permitandu-va sa va bucurati de un sunet bogat.

Fisa tehnica

Consum de energie
46 W, Standby 0.3 W
Greutate
18.5 kg
Dimensiuni produs
435 x 142 x 413 mm
Raspuns in frecventa
SACD 2 Hz-50 kHz (-3 dB)
THD
0.0020 % sau mai putin

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password