CD player Marantz SA-12SE

17.498,99 RON
cu TVA

CD, SACD si mai mult

SA-12SE fece mai mult decat simpla redare a unui disc: este de asemenea un convertor digital-to-analogue total functional pentru muzica stocata intr-un computer, avand totodata inputuri digitale pentru componentele sursa existente. Acele intrari conventionale – optice si coaxiale – pot gestiona fisiere de pana la 192 kHz/24 biti. USB-DAC suporta fisiere de pana la DSD11.2.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Mai mult decat DAC

Contruit cu un DAC (digital to analogue converter), SA-12SE prezinta un mecanism de transport al discului, cu totul nou, care redefineste conversia de la digital la analog. Profitand de tehnologia conversiei de 1 bit, SA-12SE incorporeaza moduri filtrare si conversie inovative asigurand o solutie simpla si in acelasi timp eleganta.

Marantz Musical Mastering: MMM-Stream and MMM-Conversion

In centrul digital audio in SA-12SE se afla DSD. Inputurile pentru PCM si DXD sunt convertite in DSD la 11,2 MHz folosind sistemul brevetat MMM-Stream converter in cadrul payerului, iar semnalul de inalta frecventa produs este procesat de etajul de MMM-Conversion, folosit in locul unui DAC conventional pentru a produce o iesire analogical.

Sursa de inalta tensiune

Sursa de current a SA-12SE contine un transformator toroidal de inalta tensiune cu fire secundare din OFC (oxygen-free copper) impreuna cu diode Schottky in stadiul de rectificare pentru a obtine la iesire cel mai curat current alternative.

Construit pentru a performa

Ca si amplificatorul integra complementar, PM-12SE, SA-12SE Super Audio CD player este construit la cele mai inalte standard cu panelul frontal nonmagnetic gros din aluminiu (pentru a elimina interferentele). Mufele RCA placate cu un strat unic de nichel correlate cu mufele playerului SA-12SE le depasesc pe cele ale competitorilor oferind o experienta audio exemplara.

Fisa tehnica

Alte caracteristici
Display LCD (low noise)
Filtrare selectabila: CD / DAC mode
Transformator
Toroidal
Compatibilitate CD
CD / CD-R/RW / SA-CD / WMA / MP3 / AAC / SA-CD Text / ID3 Tag / WMA Meta Tag / AAC Meta data
Compatibilitate data disc
DSD / WAV / ALAC
Mod de operare DAC
USB B type / Coax / Optical
Versiune HDAM
HDAM SA2 + HDAM SA3

Descarca

CD player Marantz SA-12SE

CD player Marantz SA-12SE_Quick_start_guide

Descarca (1.74M)

CD player Marantz SA-12SE

CD player Marantz SA-12SE_Manual

Descarca (3.84M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password