CD player Marantz CD6007

2.748,99 RON
cu TVA

Imbunatatind premiatul CD6006, CD player-ul CD6007 ofera componente atent selectate si o amplasare a circuitului imbunatatita. Picioarele rigide elimina vibratiile nedorite in timp ce sursa de alimentare supradimensionata cu zgomot redus alimenteaza circuitele digitale si analogice ale player-ului. Noul DAC AK4490 de inalta calitate alaturi de doua optiuni de filtrare converteste semnalele, "impinse" apoi catre iesirile placate cu aur. In plus, Marantz au inclus o noua telecomanda care controleaza de asemenea amplificatorul PM6007. CD6007 dispune de un nou amplificator de casti sofisticat cu o setare de gain pentru a gazdui o gama larga de casti.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tehnologia Marantz HDAM

Marantz a dezvoltat propriile placi de circuit pentru a le inlocui pe cele IC obisnuite. Aceste module HDAM sunt alcatuite din componente cu cai de semnal simetrice L/R. Aceste dispozitive fac exact acelasi lucru ca op-amp-urile, dar surclaseaza radical aceste solutii in materie de Slew Rate si de reductie a zgomotului, rezultand intr-un sunet mai dinamic, mai precis si mai detaliat.

Conversie D/A de referinta

CD6007 dispune de o conversie D/A de inalta rezolutie. Este echipat cu un convertor D/A de referinta AK4490, oferind doua optiuni de filtrare, si ofera o rezolutie de pana la 192-kHz/24-bit si DSD 5.6MHz pentru fidelitate muzicala optima cu bas profund, medii placute si inalte extinse pentru redare pe CD si formate Hi-Res de pe dispozitive de memorie USB.

Sursa de alimentare de inalta tensiune

Sursa de alimentare utilizeaza diode Shottky Barrier de mare viteza si de inalta tensiune, si condensatori de valoare ridicata in comparatie cu modelul precedent. Marimea condensatorilor sursei de alimentare a fost sporita cu 120% pentru o stabilitate imbunatatita a curentului si zgomot AC redus in timpul sesiunilor de ascultare solicitante.

Amplificator pentru casti cu HDAM-SA2 

In comparatie cu CD6006, CD6007 ofera o sectiune de amplificare de casti imbunatatita si reconceputa. CD6007 mosteneste circuitul exclusiv Marantz HDAM-SA2 cu trei setari de gain (Low/Mid/High) pentru o potrivire perfecta cu aproape orice marca de casti pentru o experienta de ascultare optima. Totusi, daca preferati, amplificatorul de casti este de asemenea echipat cu o functie "Off Circuit" ce opreste automat amplificatorul de casti atunci cand o casca nu este conectata la unitate, pentru a evita orice interferenta sau zgomot nedorit.

Hi-Res Audio

CD6007 poate reda fisiere MP3, WMA, AAC si WAV, FLAC CD, AIFF (pana la 192-kHz/24-bit) si DSD (pana la 5.6MHz) de pe o unitate de stocare USB.

Filtru digital

CD6007 prezinta o optiune selectabila de filtre digitale. Acest filtru permite optimizarea reproducerii continutului muzical digital utilizand noul convertor D/A AK4490 dupa bunul plac.


Fisa tehnica

Consum de energie
32 W
Greutate
6.5 kg
Dimensiuni produs
440 x 340 x 105 mm
Raspuns in frecventa
2 Hz - 20 kHz
Alte caracteristici
Dynamic range: 100 dB
Program Play (CD / SA-CD): 25
Random play
Repeat: da
Separare canale: 98 dB
Raport Semnal/zgomot
110 dB
THD
0.002%
USB
USB-A: FLAC / WAV / AIFF / ALAC / DSD
USB Audio (Front)
Transformator
EI
Compatibilitate CD
CD / CD-R/RW / WMA / MP3 / ID3 Tag / WMA Meta Tag / AAC Meta data
Versiune HDAM
HDAM+HDAM SA2
Iesiri analogice
(RCA): 2 canale
iesire pentru casti
Da
Telecomanda
RC004PMCD
Consum de energie in stand-by
0.3 W
Iesiri digitale
1

Descarca

CD player Marantz CD6007

CD player Marantz CD6007_Manual

Descarca (1.02M)

CD player Marantz CD6007

CD player Marantz CD6007_Info_sheet

Descarca (990.59k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password