CD/SACD player Denon DCD-A110

17.498,99 RON
cu TVA

Sarbatoriti 110 ani in definirea excelentei audio cu Player-ul SACD Denon Anniversary Series DCD-A110. Denon a imbunatatit specificatiile AV din industrie inca din 1910 si sunt mandri sa sarbatoreasca aceasta realizare grozava cu DCD-A110 si partenerul sau, PMA-A110.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Design

Noul DCD-A110 de la Denon a fost atent proiectat pentru a depasi standardele ridicate ale playerelor SACD precedente. Mandrindu-se cu o culoare Silver Graphite, incinta grea, picioare din fier turnat, si cu mecanismul CD patentat Advanced S.V.H/, DCD-A110 este special conceput pentru fanii dedicati. 

Ultra AL32

DCD-A110 este echipat cu Ultra AL32 Processing, cea mai recenta tehnologie de reproducere a formelor de unda de la Denon. Ultra AL32 Processing utilizeaza algoritmi de interpolare a datelor si suporta semnale de intrare Hi-Res 192-kHz/24-bit PCM. Acesti algoritmi interpoleaza punctele ce ar trebui sa existe inainte si dupa punctele in cantitati mari de date pentru a obtine o forma de unda fluida ce este apropiata de semnalul original.

Suport de redare discuri DSD

In plus fata de CD-uri si SACD-uri, DCD-A110 poate reda fisiere DSD (2.8-MHz/5.6-MHz) si fisiere Hi-Res pana la 192-kHz/24-bit inregistrate pe discuri DVD-R/RW si DVD+R/RW. Puteti reda de asemenea fisiere muzicale cu frecvente de samplare de pana la 48-kHz inregistrate pe discuri CD-R/RW.

Componente de calitate superioara

Toate componentele audio au fost atent selectate si optimizate pentru cea mai buna calitate audio. DCD-A110 utilizeaza condensatorul special de pe DCD-SX1 Limitet, playerul SACD vandut doar in Japonia. Rezistentele AMRS si MELF au fost adoptate in seciunile audio si de putere. Rezistentele MELF ofera performante imbunatatite.

Configuratie Quad DAC

DCD-A110 prezinta o noua configuratie Quad DAC pentru o expresivitate spatiala mai puternica a sound stage-ului. Fiecare DAC converteste o cantitate mare de date venind din procesarea Ultra AL32 pentru transmiterea semnalului stang si drept. Acest lucru permite pachetului de curent de iesire sa obtina cel mai bun sunet, si depaseste limita frecventei de operare a DAC-urilor, pentru o performanta audio uimitoare. Acest lucru imbunatateste nivelul de zgomot, imbunatatind raportul semnal/zgomot cu 4 pana la 6 dB in functie de frecventa de samplare a continutului (6dB pentru PCM si 4dB pentru DSD).

Sursa de alimentare independenta

Pentru a elimina zgomotul si interferentele comuna, sursa de alimentare pentru circuitele digital si analogic sunt complet independente chiar daca semnalale au diferite caracteristici.

Mecanism avansat S.V.H.

Unitatea optica este echipata cu Advanced S.V.H. (Supress Vibration Hybrid) Mechanism, mostenit de pe modelele Denon high-end. Caile de semnal au fost scurtate la minimum iar circuitele au fost miniaturizate pentru a asigura absenta unui curent si zgomot excesive. Diferitele parti sunt fabricate cu materiale diferite precum o placa din cupru pentru panoul superior pentru rigiditate, aluminiu turnat pentru tavita de incarcare, si otel cu grosime de 2mm pentru sustinerea mecanismului. Imbunatatiri in materie de proprietati a masei ridicate, rezistenta la vibratii si a dispersiei punctelor de rezonanta contribuie pentru un nivel inalt de rezistenta la vibratii.

Fisa tehnica

Consum de energie
42 W
Greutate
16,2 kg
Dimensiuni produs
434 x 405 x 138 mm
Raspuns in frecventa
2 Hz - 50 kHz
Alte caracteristici
Mecanism: SVH Loader
Raport Semnal/zgomot
122 dB
THD
0.00%
Compatibilitate CD
CD / CD-R/RW / SA-CD / WMA / MP3 / AAC / DSD / WAV / ALAC
Mod de operare DAC
4x PCM1795 (Quad DAC Configuration)
Iesiri analogice
2 canale
Telecomanda
RC-1237
Consum de energie in stand-by
0.1 W
Iesiri digitale
1 (coaxiala)
1 (optica)
Procesare AL 32
ULTRA AL32
Interval dinamic
118 dB

Descarca

CD player Denon DCD-A110

CD player Denon DCD-A110_Manual

Descarca (697.39k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password