CD/SACD player Denon DCD-2500NE

11.498,99 RON
cu TVADenon DCD-2500NE ce asigura o redare a discurilor SACD la un nivel de top.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Denon este unul dintre putinele branduri ce continua sa dezvolte, in mod activ, componente Hi-Fi in domeniul Stereo. Proiectarea CD Playerului DCD-2500 are la baza gandirea a doua scoli de ingineri Denon. Este o imbinare perfecta intre traditional su modern. DCD-2500 inglobeaza esenta unui CD Player: mare precizie la citirea discurilor CD si furnizarea unui semnal de inalta calitate catre amplificator. Acest lucru este posibil prin folosirea unor tehnici speciale, precum circuite de semnal audio cu trasee extrem de scurte. Sunetul fiind rapid livrat catre iesire. Suplimentar, s-au adus imbunatatiri la sasiu si la mecanismul de incarcare a discurilor CD pentru a reduce vibratiile nedorite. Principalul inamic al unui CD Player. Astfel, informatia de pe disc este citita cu mare prcizie, fara perturbari externe, si procesata prin circuitul Denon Advanced AL32 Processing Plus. Reda discuri in format CD si SACD, precum si fisiere auido HD inregitrate pe un disc DVD.

Advanced S.V.H. - mecanism original proiectat de Denon

DCD-2500NE utilizeaza un mecanism de referinta, tip Advanced S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid). Cun circuit nou se ocupa de procesul de citire a discurilor CD si decodarea semnalelor audio citite de pe disc. Partile componente ale mecanismului sunt realizate din mai multe materiale combinate, cum ar fi, otel placat in cupru pentru capac, aluminiu pentru sertarul de incarcare a discului CD si otel cu grosime de 2 mm pentru elementele de sustinere a mecanismului. Sunt evidente imbunatatirile aduse sasiului, prin cresterea in greutate, si, implicit reducerea vibratiilor. Eliminarea acestor vibratii nedorite faciliteaza o functionare oprima a elementelor de control, evitand consum suplimentar de curent, iar semnalele digitale sunt cintite cu acuratete de pe disc.

Circuit DAC Master Clock

Circuitul digital are parte de o sincronizare precisa, atunci cand Master Clock-ul reinterpreteaza semnalul audio primit. Anexat convertorului digital-analog, circuitul Master Clock elimina distorsiunile "jitter". Calitatea circuitului Master Clock este esentiala in procesul de conversie in analog, a smnalului digital.

Advanced AL32 Processing Plus

DCD-2500NE vine echipat cu Advanced AL32 Processing Plus, un procesor audio dezvoltat in house de Denon ce foloseste algoritmi unici de interpolare a semnalelor audio, fiind compatibil si cu formatele audio de inalta rezolutie. Prin interpolare, procesorul anticipeaza anumite frecvente ale semnalui audio intr-un punct si asigura, astfel, o redare fluenta a sunetului. Pur si simplu, reconstruieste parte din informatiile ce se pierd in mod evident la o inregstrare audio in format digital. Rezultatul este un sunet mult mai detaliat, fara interferente, cu o localizare buna in spatiul auditiv si bine evidentiat in gama de frecvente joase.

Transformatoare aseparate pentru circuitul digital si cel analogic

DCD-2500 foloseste surse separate de alimentare pentru cele doua circuite. Este stiut ca acestea au caracteristici diferite si de aceea este folosita aceasta tehnica pentru a elimina distorsiunile si interferentele ce pot fi induse pe cele doua paliere.

Sursa de alimentare dedicata circuitului audio analog

Circuitul analog beneficiaza de o noua dezvoltare Denon, ce implica folosirea unui grup de condensatori de mare capacitate (3300 µF) in circuitul de alimentare, amplasat imediat dupa DAC. Astfel, DCD-2500NE vine echipat cu componente particularizate cum ar fi acesti condensatori de mare capacitate. Aceste compoente faciliteaza o alimentare constanta si curata, pentru un sunet echilibrat si bogat in detalii armonnice.

Semnal audio trecut prin circuite cu trasee minimizate

Circuitele au fost regandite prin scurtarea traseelor prin care trece semnalul audio, ajutand astfel la o redarecat mai apropiata de interpretarea originala. Ca rezultat, sunt minimizate interferentele intre circuite si intre cele doua canale. Obtinem sun sunet curat si transparent.

Contructie Direct Mechanical Ground

Etajul de putere montat pe un sasiu solid format din trei starturi de otel cu o grosime de 1.2 mm, este amplasat in centrul amplificatorului DCD-2500. Aceasta pozitionare este ideala pentru evitarea vibratiilor nedorite ce pot cauza distorsiuni sunetului. Suplimentar, sasiul este dotat cu picioare de sustinere realizate dintr-un material compozit (Bulk Molding Compound - BMC) capabil sa absoarba vibratiile nedorite.

Redare fisiere DSD de pe disc.

Pe langa redarea CD si SACD, untatea optica a DCD-2500NE poate citi si fisiere audio HD in format DSD (2.8 Mhz / 5.6 MHz) sau PCM 192 kHz / 24 bit.

Telecomanda premium realizata din aluminiu

DCD-2500NE vine cu o telecomanda usor de folosit si care, are prevazute si butoane de control pentru functiile de baza ale unui CD player Denon

Fisa tehnica

Consum de energie
25 W
Greutate
13,7 kg
Dimensiuni produs
434 x 335 x 138 mm
Raspuns in frecventa
2 Hz - 20 kHz (CD)
2 Hz - 50 kHz (SACD)
Raport Semnal/zgomot
120 dB
THD
0.00%
Compatibilitate CD
CD: CD / CD-R/RW / SA-CD / WMA / MP3 / AAC
Compatibilitate data disc
DSD / WAV / ALAC
Iesiri analogice
2 canale (RCA)
Telecomanda
RC-1207
Consum de energie in stand-by
0.1 W
Iesiri digitale
optica / coaxiala
Procesare AL 32
Advanced AL32 Plus
Mecanism
SVH Loader
Gama dinamica
101 dB (CD)
112 dB (SA)

Descarca

CD player Denon DCD-2500NE

CD player Denon DCD-2500NE_Info_sheet

Descarca (1.21M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password