Ecran long throw Visual Experience ALR Cinema PRO 2.35:1 *

10.499,99 RON
cu TVA

Ecran Visual Experience ALR Cinema PRO 2.35:1 ultra long throw ambient light rejection

Diagonala
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Particularitati:

    compatibil Full HD, 3D, 4K
    nano technology reflective PVC screen material
    culoare gri inchis reflectiv angular
    factor de rejectie lumina ambientala peste 80%
    0.8 gain on-axis
    160’ unghi de vizualizare (80” de fiecare parte a axei)
    ALR slim Edge velur 11mm
    dimensiuni intre 80” 92” 100” 110” 120” 130″
    format ecrane 16: 9, ecranul ALR avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
    5 straturi multiple suprapuse pentru de respingerea luminii ambientale moderate
    neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65

 
R-203
G-204
B-205

 

Material ALR conceput cu mai multe straturi, oferind una din cele mai bune variante cu capabilități de respingere a luminii optice de pe piață.

Strat 1 – suportul spate blackout întărit care împiedică lumina să iasă din ecran

Strat 2 – substrat oglinda ecranului de reflexie mare 96%

Strat 3 – tratament cu nanoparticule reflexive polarizate angular

Strat 4 – interstrat optic neted, semiopacizant

Strat 5 – strat superior de acoperire antistatic
 

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată în timp ce conținutul video proiectat este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat. Imagine buna chiar si in conditii de lumina ambientala moderata.

Descriere:

Tehnologia noastră ALR special concepută pentru respingerea luminii ambientale a fost dezvoltată pentru a respinge fiecare bit al oricărei surse de lumină în afara axei de proiectie, conținutul fiind perceput clar și ascuțit, chiar și în încăperi luminoase. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (ferestre sau candelabre) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contraste mai bune.
Nanotehnologia proiectată pentru a vă îmbunătăți conținutul vizual fara hotspot sau shimering efect.

Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dvs. ar putea să nu pară la fel de bine cum va imaginati ca ar trebui sa arate. De aceea am proiectat un material de ecran care încorporează nanoparticule reflexive. Aceste particule minuscule reflectă lumina excesivă, garantând că singura lumină pe care o vedeți este cea care vine de la proiector.
Tehnologia de respingere a luminii proiectată pentru a face ca conținutul dvs. să strălucească.
În trecut, chiar și cea mai mică lumină însemna o afișare spălată. Ecranele albe sunt un exemplu concludent. Cu Visual Experience ALR long throw aceaste probleme sunt rezolvate. Ecranul nostru Ambient Light Rejection asigură o saturație sporită a culorii chiar și în încăperi luminoase.

După ani de cercetări, am dezvoltat un ecran care respinge sursele de lumină din afara axei și amplifică contrastul și intensitatea culorilor. Aceasta înseamnă că vă veți bucura de imagini mai vii în culori strălucitoare chiar intr-un unghi larg de vizualizare.

Constructie:

Structura duală a cadrelor – fără compromis ca si design, integrare formă sau funcție si utilitate. Un cadru minunat poate duce conținutul dvs la un nivel maxim, proiectarea structurii cadrelor, constituind o componentă cheie a ecranelor de top.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

    un cadru structural ține ecranul, sistem Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect plată
    al doilea cadru încorporează Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos.

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii dacă ecranul dvs. daca acesta este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tensioning este multi-direcțional: – un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta.

Integritate:

Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie protejata cu strat de microfibra antistatic.

ECR101201101

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(1 other product in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password