Ecran VISUAL EXPERIENCE Fixed Frame 16:9 ALR-UST *

10.999,99 RON
cu TVA

Cea mai buna optiune in camere cu pereti albi sau deschisi la culoare!


Cei 4 ani de research in domeniu proiectiei home video au dus la definitivarea conceptul Vizual Experience, dupa ale carui specificatii sunt concepute ecranele ALR. Ecranele VISUAL EXPERIENCE Fixed Frame 16:9 ALR-UST cu materialul ALR este conceput cu straturi orizontale cu polarizare angulara diferita, oferind una din cele mai bune variante de pe piata, cu capabilități optice de respingere a luminii ambientale si pierdere minimala a unghiului de vizualizare si a luminantei de varf.

Diagonala
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Particularitati:

    dedicat proiectiei ultra short throw, nerecomandat long throw / short throw
    compatibil Full HD, 3D, 4K
    nano technology reflective PVC screen material
    culoare gri foarte inchis reflectiv angular (din unghi vertical gri foarte deschis)
    factor de rejectie lumina ambientala peste 95%
    0.81 gain on-axis
    165” unghi de vizualizare (82”de fiecare parte a axei)
    rama de 14mm imbracata in velur negru
    dimensiuni intre 80” 92” 100” 110” 120”
    format ecrane 16: 9, ecranul ALR avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
    neutralitate RGB la masurarea reflexiei spectrale D65 fata de suprafata tratata cu carbonat de magneziu (standard in industria video)

 
Carbonat de magneziu     Ecran Visual Experience
R-255                               R-205
G-255                               G-206
B-255                               B-208

 

Material ALR conceput cu straturi orizontale cu polarizare angulara diferita, oferind una din cele mai bune variante cu capabilități optice de respingere a luminii ambientale de pe piață, cu pierdere minimala a unghiului de vizualizare si a luminantei de varf.

Striatiile longitudianale sunt tratate diferit (partea convexa absoarbe lumina parazita, cea care nu vine din directia opticii proiectorului, partea concava este tratata cu nanoparticule reflective, polarizate angular pentru a reflecta imaginea spre directia de vizualizare. Peste acestea, un strat de acoperire transparent, antistatic.

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată în timp ce conținutul video proiectat  este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat. Imagine buna chiar in conditii de lumina ambientala medie / moderata.

 

Descriere:

Cei 4 ani de research in domeniu proiectiei home video au dus la definitivarea conceptul Vizual Experience, dupa ale carui specificatii sunt concepute ecranele ALR. Rezultate maximale sunt obtinute in setup-ul cu proiectoare DLP single-cip cu nivel black level scazut si cu nivel de luminanta de varf mare  (ex OPTOMA entry/midle). Cea mai buna optiune in camere cu pereti albi sau deschisi la culoare.
Tehnologia noastră ALR, special concepută pentru respingerea luminii ambientale, a fost dezvoltată pentru a respinge fiecare bit al oricărei surse de lumină în afara axei de proiectie, conținutul fiind perceput clar și ascuțit, chiar și în încăperi luminoase. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (ferestre sau candelabre) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contraste mai bune.
Nanotehnologia din suprafata ecranului vă va îmbunătăți conținutul vizual fara aparitia de hotspot sau shimmering efect cum este in cazul altor ecrane ALR existente la ora actuala pe piata.

Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dumneavoastra ar putea să nu pară la fel de bine cum v-ati imaginat ca ar trebui sa arate. De aceea am proiectat specificatii pentru un material de ecran care încorporează nanoparticule reflexive. Garantia că singura lumină pe care o vedeți este cea care vine de la proiector spre ochii dumneavoastra, restul fiind in proportie de peste 95% absorbita.
Tehnologia de respingere a luminii proiectată pentru a face ca conținutul dumneavoastra să strălucească, plin de vibranta, detaliu si contrast.
În trecut chiar și cea mai mică lumină însemna o afișare spălăcită, cetoasă si desaturată. Ecranele albe sunt un exemplu concludent. Cu Visual Experience ALR short throw aceaste probleme sunt rezolvate. Ecranul nostru Ambient Light Rejection asigură o saturație sporită a culorii chiar și în încăperi luminoase.

După ani de cercetări, am dezvoltat un ecran care respinge sursele de lumină din afara axei și amplifică contrastul și intensitatea culorilor. Aceasta înseamnă că vă veți bucura de imagini mai vii în culori strălucitoare chiar intr-un unghi larg de vizualizare (82” de fiecare parte a axei).

 

Constructie:

Structura duală a cadrelor – fără compromis ca si design, integrare, formă, funcție si utilitate.
Un cadru minunat, poate duce conținutul dumneavoastra la un nivel maxim, proiectarea structurii cadrelor, constituind o componentă cheie a ecranelor de top.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

    un cadru structural ține ecranul, sistem Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect plată
    al doilea cadru încorporează Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos.

Nu puteți obține perfecțiunea imaginii daca ecranul este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare performant care garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tension este multi-direcțional: un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta + ransforsare la jumatatea ecranului.

 

Integrare:

Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie protejata cu strat de microfibra antistatic.

 
 

Contrastul video reprezinta diferenta dintre cea mai intunecata si cea mai luminosa parte a imaginii.

Acesta reprezinta un complex de factori variabili cum ar fi:

    continutul video (amprenta regizorului sau a coloristului)
    birate-ul materialului video (compresia induce un contrast slab)
    sursa video/player (setarea incorecta duce la pierderea detaliilor sau clipping)
    calibrarea imaginii proiectorului (la fel setarile incorecte denatureaza contrastul)
    factorul ecran, cel mai determinant in ecuatia imaginii care reuseste sa induca un punch si o vibranta in imagine, datorita particularitatilor speciale de reflexie a luminii inapoi in ochii privitorului. Capabilitatea de a concentra lumina spre locul de privit face ca fluxul luminos sa nu piarda din amplitudine, sa fie eliminate partial reflexiile si contrastul perceptual sa fie marit.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password