Ecran VISUAL EXPERIENCE 16:9 ALR-UST Motorizat *

13.749,99 RON
cu TVA

Sistem inovator automatizat de rulare / derulare.

Ecran VISUAL EXPERIENCE 16:9 ALR-UST Motorizat cu sistem motorizat de ultima generatie, cu tensionare distributiva din 10cm in 10cm. Material ultaflex de o finete exemplara, fara insertii iesite in relief. Tratamentul nanoreflectiv cu o uniformitate de peste 95% face ca acest ecran sa fie incadrat in standardele de proiectie 4K reference, atat pentru DLP cat si pentru 3LCD, respectiv Lcos. Nu puteți obține perfecțiunea imaginii pentru ecranul dvs. daca acesta este valurit sau incretit. Noi am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta problema și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța imaginii proiectate, si mai ales pentru a-i pastra calitatile initiale pe parcursul timpului.

Diagonala
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Particularitati:

Ecran motoriat, caracasa metal alb, bara tensionare otel, suport pe material ultraflex, sistem de pretensionare de ultima generatie, tensionare distributiva pe toata suprafata vertical + orizontal, garantie anticute si ondulare in timp.
Instalare versatila cu posibilitate de pozitionare atat pe tavan cat si pe perete.
Actionare la telecomanda sus / jos /stop sau direct din proiector – Trigger 12v corelat cu pornirea/oprirea acestuia.

 •     Compatibil Full HD, 3D, 4K
 •     nano technology reflective PVC screen material
 •     culoare gri inchis reflectiv angular
 •     factor de rejectie lumina ambientala peste 80%
 •     0.8 gain on-axis
 •     160’ unghi de vizualizare (80” de fiecare parte a axei)
 •     ALR slim Edge velur 11mm
 •     dimensiuni intre  100” 110”
 •     format ecrane 16:9, ecranul ALR avand cadru fix aluminiu anodizat, rama de velur negru aplicata
 •     5 straturi multiple suprapuse pentru de respingerea luminii ambientale moderate
 •     neutralitate RGB la masurarea reflexiei D65


 
R-203
G-204
B-205

 

Material ALR conceput cu mai multe straturi, oferind una din cele mai bune variante cu capabilități de respingere a luminii optice de pe piață.

Strat 1 – suportul spate blackout întărit care împiedică lumina să iasă din ecran

Strat 2 – substrat oglinda ecranului de reflexie mare 96%

Strat 3 – tratament cu nanoparticule reflexive polarizate angular

Strat 4 – interstrat optic neted, semiopacizant

Strat 5 – strat superior de acoperire antistatic

 •     rezistenta medie la spalare


 

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată, în timp ce conținutul video proiectat este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat. Imagine buna chiar si in conditii de lumina ambientala moderata.


 
Descriere:

Tehnologia noastră ALR special concepută pentru respingerea luminii ambientale a fost dezvoltată pentru a respinge fiecare bit al oricărei surse de lumină în afara axei de proiectie, conținutul fiind perceput clar și ascuțit, chiar și în încăperi luminoase. Asigurați-vă că lumina excesivă nu vă deranjează vizionarea, lumina provenita din reflexiile adiacente ale ecranului sau lumina din surse externe (ferestre sau candelabre) în timp ce difuzați conținutul dvs. cu culori mai clare și contraste mai bune.
Nanotehnologie proiectată pentru a vă îmbunătăți conținutul vizual fara hotspot sau shimering efect.
Luminozitatea difuzată este motivul pentru care proiecțiile dvs. ar putea să nu pară la fel de bine cum va imaginati ca ar trebui sa arate. De aceea am proiectat un material de ecran care încorporează nanoparticule reflexive. Aceste particule minuscule reflectă lumina excesivă, garantând că singura lumină pe care o vedeți este cea care vine de la proiector.
Tehnologia de respingere a luminii proiectată pentru a face ca conținutul dvs. să strălucească.
În trecut, chiar și cea mai mică lumină însemna o afișare spălată. Ecranele albe sunt un exemplu concludent. Cu Visual Experience ALR long throw aceaste probleme sunt rezolvate. Ecranul nostru Ambient Light Rejection asigură o saturație sporită a culorii chiar și în încăperi luminoase.
După ani de cercetări, am dezvoltat un ecran care respinge sursele de lumină din afara axei și amplifică contrastul și intensitatea culorilor. Aceasta înseamnă că vă veți bucura de imagini mai vii în culori strălucitoare chiar intr-un unghi larg de vizualizare.


 
Constructie:


Sistem motorizat de ultima generatie, cu tensionare distributiva din 10cm in 10cm. Material ultaflex de o finete exemplara, fara insertii iesite in relief. Tratamentul nanoreflectiv cu o uniformitate de peste 95% fac ca acest ecran sa fie incadrat in stanadardele de proiectie 4K reference, atat pentru DLP cat si pentru 3LCD respectiv Lcos. Nu puteți obține perfecțiunea imaginii pentru ecranul dvs. daca acesta este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare care se ocupă de acesta și garantează o suprafață plană pentru a crește performanța imaginii proiectate si mai ales pentru a-i pastra calitatile initiale pe parcursul timpului.


 
Integritate:


Ecranele de tipul rulabil/motorizat vin ambalate corespunzator, fara a exista riscul de nefunctionalitate atat din punct de vedere mecanic cat si electric.
 


Ansamblare:


Montajul intuitiv nu creeaza dificultati, in kit fiind incluse toate accesoriile de care este nevoie:

 •     suruburi, imbusuri, arcuri, surubenita, tors, agatatori, manual de asamblare, traducere


Asamblat, ecranul arata practic ca un tablou, elegant, cu margine de velur negru, amplasarea lui din plafon fiind cu doua agatatori, cu doua cabluri subtiri cu dimensiune reglabila.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password