Ecran VISUAL EXPERIENCE Fixed Frame 16:9 Long Throw Arcade REFERENCE WHITE *

7.929,99 RON
cu TVA

Ecran fix dedicat proiectiei in incaperi cu lumina controlata!!Am dezvoltat un sistem de tensionare performant care garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tensioning este multi-direcțional, fiind un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta.
Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, iar suprafata de reflexie este protejata cu strat de microfibra antistatic.

Diagonala
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Particularitati:

 •     Compatibil Full HD, 3D, 4K, 8K
 •     reflective white PVC screen material
 •     culoare alb pur
 •     factor de rejectie lumina ambientala sub 10%
 •     1.0 gain on-axis
 •     178” unghi de vizualizare (89”de fiecare parte a axei)
 •     rama de 12mm, imbracata in velur negru
 •     dimensiuni 90”, 100”, 110”, 120”, 130”, 140",150
 •     3 straturi cu particularitati diferite pentru vizualizare de referinta in camere cu lumina controlata
 •     neutralitate RGB la masurarea reflexiei spectrale D65 fata de supratata tratata cu carbonat de magneziu (standard in industria video)


 
 
Carbonat de magneziu     Ecran Visual Experience reference 8K
R-235     R-255
G-235     G-255
B-235     B-255

 
 

Material reference white conceput cu mai multe straturi, oferind una din cele mai bune variante de pe piata, material testat colorimetric:

    Strat 1 – suportul spate blackout PVC care împiedică lumina să iasă din ecran
    Strat 2 – tratament cu nanoparticule reflexive
    Strat 3 – strat de acoperire transparent, antistatic

Toate componentele ecranului asigură că lumina excesivă este reflectată în timp ce conținutul video proiectat este vibrant ca si saturatie a culorilor și foarte luminat. Imagine buna in camerea cu lumina controlata.

 • Rezistenta medie la spalare cu apa distilata.


 

Descriere:

 

Ecran fix dedicat proiectiei in camere cu lumina controlata. Planeitatea oferita de structura metalica a suportului ofera imaginii proiectate detalii ireprosabile. Materialul alb cu gain pozitiv confera un luciu aparte imaginii, confera luminanta culorilor. Detaliu este superior oricarei variante mat white, structura materialului avand o finete inconfundabila.

 


Constructie:

 

Structura duală a cadrelor – fără compromis ca si design, integrare, formă, funcție si utilitate.
Un cadru minunat, poate duce conținutul dumneavoastra la un nivel maxim, proiectarea structurii cadrelor constituind o componentă cheie a ecranelor de top.

Structura Dual Frame cuprinde două cadre diferite:

 •     un cadru structural ține ecranul, sistem Adaptive Twin Tension pentru o suprafata perfect plana, aplicând o tensiune uniformă și garantând o suprafață perfect plată
 •     al doilea cadru încorporează Nano Edge Velur frame – negru mat/matasos


Nu puteți obține perfecțiunea imaginii daca ecranul este valurit sau incretit. Am dezvoltat un sistem de tensionare performant care garantează o suprafață plană pentru a crește performanța proiectorului. Sistemul nostru de ancorare Adaptive Twin Tensioning este multi-direcțional, fiind un sistem de tensionare a cadrului care ancorează ecranul în mai multe puncte pe cadru și tije de egalizare pentru distribuirea uniformă a tensiunii pentru o planeitate perfecta.


 
Integrare:

 

Ecranele de tipul fixed frame vin ambalate corespunzator, fiecare component fiind separat protejat, suprafata de reflexie protejata cu strat de microfibra antistatic.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password