TELEVIZOR Panasonic TX-HX900E

Modelul HX900 este dotat cu cele mai bune tehnologii de imagine ale noastre. Cu procesorul nostru HCX, acest televizor LED 4K cu design elegant dispune de o tehnologie HDR Cinema Display de nivel superior pentru a optimiza detaliile în cadrul rezoluției 4K.

Televizor LCD LED/televizor la rezoluție Ultra HD 4K

Solicita oferta

Imagine optimizată la Hollywood.
Televizoare HDR 4K reglate la Hollywood de către un expert în domeniu pentru a atinge perfecțiunea imaginii, precum și detalii și culori fidele.

Procesor HCX
Procesare a imaginii reglată la Hollywood, tehnologii 3D LUT, HDR și 4K Remaster (Remasterizare 4K), pentru o precizie a imaginii și a culorilor la nivelul viziunii cineastului.

HDR10+/Dolby Vision™
Optimizare a imaginii HDR scenă cu scenă cu Dolby Vision™ și discuri Blu-ray™ UHD și redare în flux la standard HDR10+, pentru culori, contrast și luminozitate optime.
Dolby Atmos
Claritate, detalii bogate și profunzime uimitoare a sunetului, pentru a crea un câmp sonor 3D și a te transpune în atmosfera potrivită.

Tehnologie HDR Cinema Display
O gamă largă de culori pentru o imagine mai naturală, cu retroiluminare LED pentru o luminozitate consecventă.

Tehnologie Local Dimming
Contrast bun pe ecranul LED între zonele luminoase și cele întunecate ale imaginii, grație controlului pe mai multe zone al panoului cu retroiluminare. 

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(3 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password