TELEVIZOR Panasonic TX-HX810E

Noul televizor LED 4K HX810 are panou tip HDR Bright Panel PLUS pentru a afișa imagini HDR 4K pline de culoare. Gratie caracteristicii Dolby Vision si tehnologiei metadatelor dinamice HDR10+, cu funcția Local Dimming (Reducere intensitate luminoasă locală)

Televizor LCD LED/televizor la rezoluție Ultra HD 4K

Solicita oferta

Imagine optimizată la Hollywood
Televizoare HDR 4K reglate la Hollywood de către un expert în domeniu pentru a atinge perfecțiunea imaginii, precum și detalii și culori fidele.
Procesor HCX
Procesare a imaginii reglată la Hollywood, tehnologii 3D LUT, HDR și 4K Remaster (Remasterizare 4K), pentru o precizie a imaginii și a culorilor la nivelul viziunii cineastului.

HDR10+/Dolby Vision™
Optimizare a imaginii HDR scenă cu scenă cu Dolby Vision™ și discuri Blu-ray™ UHD și redare în flux la standard HDR10+, pentru culori, contrast și luminozitate optime.

Dolby Atmos
Claritate, detalii bogate și profunzime uimitoare a sunetului, pentru a crea un câmp sonor 3D și a te transpune în atmosfera potrivită.

Tehnologie Local Dimming
Contrast bun pe ecranul LED între zonele luminoase și cele întunecate ale imaginii, grație controlului pe mai multe zone al panoului cu retroiluminare.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password