Network Audio Player Marantz ND8006

7.998,99 RON
cu TVA

Inginerii Marantz ce s-au dedicat acestui proiect, au preluat totate cunostintele dobandite la dezlvoltarea seriei Premium si le-au aplicat la construirea acestui player rafinat, primul de acest fel in gama. Astfel am obtinut “Playerul complet pentru orice sursa digitala de muzica”. ND8006 asigura binecunoscutul sunet Marantz pentru orice sursa de muzica, si aici includem serviciile de streaming online, muzica redata prin tehnologia HEOS multi-room, muzica hi-res stocata pe un hard disk, redarea de pe CD audio, prin Air Play sau Bluetooth si multe altele. Cu ND8006 poti realiza cu usurinta un upgrade in orice sistem deja existent, prin care aduci muzica in format digital la cel mai bun standard.

Because Music Matters!

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Playerul complet pentru orice sursa digitala de muzica

ND8006 a fost dezvoltat astfel incat sa satisfaca toate cerintele ascultatorului modern de muzica in format digital, reunind functii ce necesita de obicei doua sau trei componente separate. Pornind de la modelele NA8005 si SA8005, un succes in domeniul audio, dar regandind complet designul si functionalitatile, ND8006 combina un CD Player cu interfata de conexiuni digitale pentru redarea muzicii din diverse surse cum ar fi un hard disk conectat in retea, un stick USB conectat direct in player, din surse online precum serviciile de streaming preplatite sau internet radio. Este compatibil HEOS si are functionalitate de DAC pentru conectarea direct a unui computer sau orice alt player cu iesire digitala. Accepta fisiere audio in format DSD 11.2 Mhz si 384 kHz/32-bit PCM. Suplimentar este compatibil Apple AirPlay si Bluetooth.

Streaming de muzica prin HEOS

Cu tehnologia HEOS integrata pe ND8006 poti face streaming de muzica, wireless, din aproape orice sursa. Te bucuri de muzica oferita de Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer sau alte surse de muzica ce pot fi conectate direct la player. Si, daca adaugi alte componente HEOS, cum ar fi boxele wireless sau receiverele Denon cu HEOS integrat, poti configura un sistem multi-room si asculti muzica oriunde doresti in casa. Controlul il realizezi fara prea mare efort folosind aplicatia HEOS app instalata pe un smartphone sau tableta cu sistem iOS sau Android.

Audio Hi-Res

Echipat cu intrari digitale optic, coaxial si USB-B, ND8006 permite ascultarea muzicii la o calitate exceptionala, direct din computer. Portul USB-B lucreaza in mod asincron si permite redarea fisierelor audio hi-res 384kHz/32bits, DSD 2.8MHz, 5.6MHz si chiar cele la 11.2MHz. Pentru a asigura calitatea semnalului atunci cand este conectat la un computer, Marantz a realizat o ecranare speciala in jurul portului USB-B pentru a elimina orice posibilitate de distorsiuni pe frecventele inalte generate de computer si care pot afecta ND8006. In plus, mai este disponibil un alt port USB amplasat pe panoul frontal la care poti conecta un stick de memorie sau un hard disk extern pentru a asculta muzica in format standard.

Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)

ND8006 este echipat cu sistemul unic de filtarare audio digital, Marantz Musical Digital Filtering (MMDF), tehnologie utilizata si la seria Premium. Utilizarea unor filtre digitale standard nu este o optiune pentru Marantz, din moment ce aceasta filtrare este esentiala pentru redarea sunetului primit prin intrarile digitale. Drept urmare, am investit foarte mult in cercetarea de specialitate si am ajuns la Marantz Music Mastering, o tehnologia mult apreciata astazi si utilizata la produsele din Seria 10 din gama Premium. Adaptarea acestei tehnologii la necesitatile hardware ale playerului ND8006 se numeste Marantz Musical Digital Filtering. Avem doua filtre digitale selectabile, cu caracteristici ce satisfac gusturi diferite in ce priveste auditia. Fiecare dintre aceste filtre trateaza cu mare precizie semanlul de intrare audio digital, pana in cele mai mici detalii, asigurand cea mai buna redare de inalta rezolutie pentru cele mai recente formate audio.

Wi-Fi, Bluetooth integrat si compatibil AirPlay 2

ND8006 vine echipat cu o placa de retea performanta ce asigura o buna acoperire pentru conectarea prin Bluetooth sau Wi-Fi. Compatibilitatea cu AirPlay 2 permite redarea wireless a pieselor preferate, direct dintr-un device iOS cum ar fi iPhone sau iPad.

  

Mentinerea calitatii sunetului

Activarea functiei “OFF mode” ajuta la evitarea interferentelor nedorite, prin oprirea anumitor sectiuni neutilizate din ND8006 si, astfel, mentinerea cailor de transmitere a semnalelor audio cat mai curate. Mai mult, ecranarea transformatorului toroidal reduce distorsiunile interne, iar sasiul solid, cu baza dublata, asigura o izolare generala optima si confera stabilitate.

Convertor digital-analog audiofil si module Marantz HDAM

ND8006 este construit respectand traditia Marantz in redarea sunetului de calitate. DAC-ul audiofil ESS9016 Sabre asigura o procesare precisa a tuturor semnalelor digitale. Circuitul analog este realizat prin utilizarea de componente selectate cu mare atentie, si, in plus, avem modulele de amplificare Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAM). Astfel obtinem un sunet cu o gama dinamica extinsa si cele mai mici distorsiuni. Aceste module HDAM sunt folosite la toata gama de amplificatoare si playere oferite de Marantz, in toate seriile.

Iesire de casti de inalta calitate

Pentru iubitorii de muzica ce doresc sa asculte piesele preferate prin casti, ND8006 dispune de un circuit dedicat de amplificare pentru casti, dotat cu performantele module HDAM-SA2. Compatibilitatea cu o gama extinsa de casti este sustinuta de reglajul nivelului de iesire ce poate fi setat in functie de necesitate de la nival mic, mediu spre mare. Astfel este posibila, fara probleme, amplificarea castilor cu impedante diferite.

Conexiune separata cu semnal de iesire variabil

Alaturi de iesirea de linie obisnuita folosita pentru conectarea la un amplificator cum ar fi PM8006, care se potriveste perfect, ND8006 ofera si o iesire separata cu semnal variabil pentru a putea fi conectat direct la boxe active sau la un amplificator de putere, devenind astfel un player/preamp digital multi-sursa. Volumul variabil poate fi controlat din telecomanda sau prin aplicatia dedicata.

2 Produse

Fisa tehnica

Consum de energie
42W / in repaus 0.3W
Greutate
8 kg
Dimensiuni produs
440 x 341 x 106 mm
Raspuns in frecventa
2Hz - 20KHz
Alte caracteristici
Conversie Digital/Analog - ESS Hyper Stream, DAC IC - ES9016,
Conectivitate
Iesire analog, Variable Out, Digital Optical Intrare / Iesire - 2/1, Digital Coaxial Intrare / Iesire - 1/1, Intrare digitala Sample Rate - 192 kHz / 24-bit, USB Audio (front), IP control,
Alta caracteristica
Amplificator pentu casti - HDAM SA2
Raport Semnal/zgomot
110 dB
THD
0.00002
LAN (RJ45)
Da
RS232 (DB-9pin)
Da
Caracteristici de retea
Wi-Fi / Wired LAN -2.4GHz, 5GHz
Wi-Fi on / off mode, Bluetooth on / off mode, Lossy formats MP3 / WMA / AAC, Lossless formats: DSD / FLAC HD 192/24 / ALAC 96/24 / WAV 192/24, Remote APP: iDevice / Android

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password