TELEVIZOR Panasonic OLED TX-HZ1500E

Noua serie HZ1500 se adreseaza clienților rafinati care apreciaza designul elegant, fara a face compromisuri in ceea ce priveste performantele legate de imagine si de sunet. Panoul Master HDR OLED reda imagini care se ridica la nivelul cerintelor studiourilor de productie.
Televizor tip OLED/televizor la rezoluție Ultra HD 4K/65"

Solicita oferta

Alegerea profesioniștilor de la Hollywood.

Deoarece imaginea este calibrată pentru a satisface cerințele studiourilor de la Hollywood, filmele de acasă vor arăta exact așa cum sunt menite să fie.

Procesor inteligent HCX Pro

Mai multe decenii de experiență încapsulate într-un cip puternic, care oferă o calitate uimitoare a imaginii.


Tehnologie OLED Master HDR

Grație zecilor de ani de experiență în redarea imaginilor de înaltă calitate și consultanței din partea unui colorator de top de la Hollywood, modelele noastre cu acest tip de ecran se ridică cu adevărat la înălțimea așteptărilor.

HDR10+

Cel mai ridicat standard de claritate, contrast și culori ale imaginii, de la conținut video redat în flux și discuri Blu-ray™ UHD cu codificare HDR10+.

Dolby Vision IQ

Dolby Vision IQ utilizează senzorul de lumină ambiantă avansat din televizor pentru a afișa în mod inteligent fiecare detaliu, chiar și atunci când condițiile de iluminare din camera de zi se modifică.

Sistem 360゚Soundscape

Difuzoare integrate unice, direcționate spre partea de sus și din față, care folosesc tehnologia Dolby Atmos® pentru a te învălui în sunet și a te transpune în acțiunea filmului.
Mod Cineast
Conceput împreună cu regizorii de top din lume, pentru a păstra culoarea, contrastul, raportul de aspect și frecvența de cadre ale filmelor acestora cu o simplă apăsare de buton.

Design pivotant
 
Designul pivotant permite ca televizorul să fie orientat către persoanele care stau departe de poziția principală de vizionare.

Modul Netflix Calibrated (Netflix calibrat)

Bucură-te de cele mai bune imagini de la Netflix și vezi serialele lor la rezoluție 4K de înaltă calitate la înălțimea așteptărilor regizorului, acasă.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password