TELEVIZOR Panasonic OLED TX-HZ2000E

Utilizat si reglat de catre profesionistii din studiourile de la Holywood, dotat cu procesorul inteligent HCX Pro reinventat, cel mai puternic procesor al nostru de pana acum, acest model reproduce cu fidelitate viziunea cineastilor si reda culori incredibile.
Televizor tip OLED/televizor la rezoluție Ultra HD 4K

Solicita oferta

Alegerea profesionistului de la Hollywood

Televizoarele Panasonic sunt reglate si utilizate de catre profesionistii de la Hollywood ca
parte a procesului de postproductie a filmelor.
Procesor inteligent HCX PRO
Cel mai puternic procesor pe care l-am realizat vreodata


Procesorul HCX este creierul responsabil pentru calitatea imaginii televizoarelor Panasonic, asigurand acuratete si detalii de neegalat. Conceput pe baza know-how-ului privind culorile, nivelul de negru si stralucirea, deprins in urma mai multor decenii de experienta in fabricarea televizoarelor si a echipamentelor noastre de transmisie profesionale premium, sistemul este reglat de catre un colorator de la Hollywood pentru a asigura o calitate a imaginii la nivelul viziunii cineastilor.
Aparatul accepta HDR10+/Dolby Vision
Suport pentru mai multe formate HDR


Noile noastre televizoare accepta redarea ambelor standarde HDR cu „Metadate dinamice” de generatie urmatoare: HDR10+ si Dolby Vision™. Desigur, acestea accepta si standardele HDR10 si Hybrid Log-Gamma conventionale, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de o varietate de continut HDR.


Difuzoare cu capacitate Dolby Atmos in partea de sus

Sunet dinamic si puternic cu caracteristica de sunet surround de calitate cinematografica


Seria GZ2000 ofera un sunet complet captivant, de calitate cinematografica, gratie difuzoarelor orientate spre partea de sus, cu capacitate de redare la standard Dolby Atmos, pe langa difuzoarele obisnuite in partea de jos. Acest lucru creste la maximum efectul caracteristicii Dolby Atmos si va plaseaza literalmente „in centrul actiunii”. In plus, fiecare difuzor este reglat de catre inginerii Technics pentru a asigura cel mai ridicat nivel posibil de fidelitate a sunetului.
Operare facila a televizorului fara a utiliza telecomanda

Control vocal intuitiv


Televizoarele Panasonic va permit operarea tip maini libere de pe un dispozitiv cu capacitate Amazon Alexa sau Google Assistant. Diverse operatiuni, cum ar fi pornirea si oprirea alimentarii sau schimbarea canalului ori a volumului, pot fi efectuate prin comanda vocala, fara a fi necesara utilizarea telecomenzii. Este usor sa operati televizorul cu ajutorul comenzilor vocale atunci cand sunteti ocupat cu gatitul sau cand va pregatiti sa parasiti locuinta.No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password