Audio Starter Pack cu boxe de raft si subwoofer

7.494,99 RON
cu TVA

Sursa si amplificatorul sunt de la Argon Audio. Sursa este un streamer Argon SOLO iar amplificatorul un Argon SA1. Asa cum am spus acestea doua sunt un excelent prim pas si se pot constitui in baza in alcatuirea primului tau sistem audio. Argon SOLO si Argon SA1 sunt, in opinia noastra, cel mai bun start in calatoria audiofila sau pentru o persoana cu un buget nu foarte generos sa poata sa aiba la varful degetului sau toata muzica disponibila pe internet.

Boxe raft
Starter Pack: Streamer Argon SOLO + amplificator Argon SA1
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Argon SOLO

Argon SOLO

Vinilul este pentru pasionati, CD-ul ofera un sunet decent. Dar streamingul este noul curent! Pentru majoritatea oamenilor internetul ofera o varietate enorma de muzica care a inlocuit, sau cel putin a suplimentat, formatul fizic. Ne place sau nu, pentru cei tineri si mobili, serviciile de streaming reprezinta solutia atat pentru muzica cat si pentru filme.

Argon SOLO este un streamer care poate fi folosit si ca un upgrade digital pentru amplificatorul vintage deja existent. Cu un design elegant si minimalist si cu dimensiuni de numai 14.7 x 15 cm poate fi amplasat oriunde. Un singur led pe partea frontala ne spune care este statusul lui.

Argon SOLO back

Partea din spate cu conexiuni are conexiunile organizate astfel: porturile optic, coaxial si analog (RCA), antenele WI-FI si bluetooth sunt interne iar micutul buton pentru setare atat WI-FI cat si pentru bluetooth. Nu are o aplicatie proprie!Convertorul digital este un ESS Sabre ES9018 iar amplificatoarele analogice sunt de la Burr-Brown. DACul suporta rezolutii de pana la 24 bit/192 kHz. Asa ca daca dorit varianta Master de la Tidal o puteti avea doar in combinatie cu Roon. In cazul Tidal, HiFi vs Master este  16-Bit / 44.1 kHz vs 24-Bit/192 kHz(in mod obisnuit 96 kHz/24 bit)

Setarea lui se face relativ simplu atat pentru Chromecast (Android) cat si pentru AirPlay 2 (iOS)-netestat de mine-  Streamingul via Chromecast si AirPlay 2 este lossless. Cea mai interesanta dintre toate caracteristicile lui este cea "Roon Ready". Daca instalezi Roon pe un PC sau tableta poti face streaming din acesta de pe Tidal, Qobuz materiale interne sau din retea la maxim 32 bit/192 kHz. Are deasemenea Spotify connect si .... in final poti face streaming pe el din telefon de pe orice aplicatie care reda sunet. Am testat Youtube. Deci, daca ai un aplificator care te satisface care nu dispune de streamig dar are port optic, coaxial sau intari RCA, SOLO se conecteaza la el fara nici cea mai mica problema si poti reda, cu ajutorul aplicatiei favorite, tot ce iti doresti prin amplificatorul tau.


Argon SA1

Argon SA1

HI-FIul si audiofilia au reputatia (nu chiar nemeritata) ca sunt un hobby extrem de scump, pentru barbati de varsta mijlocie care cheltuie sume nebunesti pe echipamente in incercarea de atinge sunetul suprem si prin care sa poata auzi pana si cele mai mici detalii ale inregistrarii. SA1 este primul pas in aceasta cursa care nu se va termina niciodata odata ce ai inceput-o.

Argon SA1 este jumatate din inaltimea si latimea unui amplificator obisnuit. Carcasa, ca forma, este foarte asemanatoare lui SOLO. Partea frontala are butonul de on/off, 5 leduri pentru surse si butonul de volum, pe care daca apesi, se selecteaza sursele.

Argon SA1

Panoul din spate are intrarile pentru pickup (MM), pentru linie (ex. CD), doua intrari optice, o iesire preamplificata si bornele pentru boxe. Argon SA1 este un amplificator in casa D si ofera 50W in 8 ohm si 100W in 4 ohm cu THD de 0.03% si un raspuns in frecventa 3-60.000 Hz. DACul este unul Sabre de la ESS.

Set-upul este completat de trei variante de incinte acustice:

Varianta 1:

Componenta: Argon SOLO + Argon SA1 + doua boxe de raft Wilson Raptor 3 cu subwoofer Wilson SUB-10

Aceasta varianta este cea in care bugetul cat mai mic este primul criteriu care sta la baza alegerii boxelor. Cele alese aici sunt cele descrise anterior de noi si care impreuna cu SOLO si SA1 pot sunt fi un bun prim pas in calatoria audiofila.


Varianta 2:

Componenta: Argon SOLO + Argon SA1 + doua boxe de raft Polk Audio ES20 cu subwoofer Polk Audio HTS SUB 10

In acest caz boxele alese sunt unele pe care noi le-am tot folosit in diverse instalari si care ne plac foarte mult dpdv al sonoritatii vs. pret. Vedem aceasta varianta ca pe un upgrade mai ales prin timbrul mult mai cald fata de boxele din varianta anterioara si prin faptul ca sunt mult mai echilibrate sonor.Varianta 3

Componenta: Argon SOLO + Argon SA1 + doua boxe de raft Polk Audio Legend 200 cu subwoofer Polk HTS Audio SUB 12

Aici am trecut in gama de top a boxelor de raft de la Polk Audio prin alegerea Legend 200. Acesta este un sistem care suna foarte bine si printr-o pozitionare corecta in spatiul ales ascultatorul va fi extrem de multumit.

In toate cele trei variante de set-up subwooferul este necesar si va confirmam ca sunetul va fi absolut superb.

Preturile pentru variantele anterioare nu includ standurile de boxe, cablurile folosite (fie RCA, fie optic sau cablurile de boxe) Tot odata nu sunt incluse preturile pentru serviciile de streaming si alte accesorii ce pot fi utilizate.

Locul de auditie ideal trebuie sa fie o camera tratata acustic ca sa obtinem un sunet bun sau foarte bun, gandita special pentru un sistem stereo unde muzica este redata uimitor de bine.


N.B. Oricat de bune sunt echipamentele ceea ce noi ascultam este camera si acesta este primul obiectiv in obtinerea unui sunet corect - tratarea camerei- Recomandarea a fost, este si va ramane, faceti calibrarea audio si tratarea acustica a camerei pentru a pune in valoare la maximul de potential orice echipament veti amplasa in interiorul ei.

2 Produse

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(12 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password