Pachet Standard

51.583,00 RON
cu TVA

Momentul inceputului este cu ceva ani in urma si ai dobandit experienta si obisnuinta unui impatimit de muzica si film. Vrei mai mult! O configuratie de tipul 5.1 si un televizor nu te mai satisfac!


Sau spui ca un Cinema La Tine Acasa in varianta 7.2 plus un ecran de proiectie si un proiector sunt un inceput potrivit tie, oricum ar fi, iata cateva cuvinte despre acest pachet.

Ecran
Receiver
Proiector
Player
Boxe
Subwoofer: SVS SB-2000 x 2
Switch: Switch
NAS: NAS
Conectica: cabluri HDMI si boxe
Sistem comanda

Pasul logic este un up-grade. Dar un up-grade ale ambelor componente, atat cea video, cat si cea audio. Noi gandim ca pasul urmator, daca tot suntem obisnuiti intr-o configuratie “totul in fata”, ar fi un ecran de proiectie UST (Ultra Short Throw) si un proiector UST, pentru componenta video a cinematografului vostru.  Up-grade-ul pentru componenta audio va fi un sistem 7.2, adica DOUA SUBWOOFERE. Cu siguranta mai greu de integrat intr-un apartament de bloc dar ceva mai simplu intr-o casa. Ideea unei camere dedicate nu este nici ea una pe care sa o inlaturam din start dar nu este absolut obligatorie.

Aproape orice ecran (din punct de vedere al dimensiunii) alegem in mod cert este mai mare decat un televizor foarte mare. Daca avem in vedere un ecran cu diagonala de 120”, adica 305 centimetrii, repet adica 305 centimetrii, este clar ca experienta avuta anterior cu televizorul va va parea total nefericita si marunta. 120” diagonala inseamna aproape 4 metri patrati de suprafata de vizionare, mai in clar inseamna: 2667 centrimetri latime pe 1498 de centrimetri inaltime. Cel mai mare televizor full HD pe piata are numai 80” si este aproape de trei ori mai scump ca un pachet compus din ecran de proiectie si proiector. Suprafata de vizionare a acelui televizor abia daca se apropie de 1.8 metrii patrati. Daca facem un calcul simplu rezulta din cele descrise mai sus o rentabilitatea in favoarea pachetului ecran de proiectie + proiector este 6 la 1. Nu doar avem o suprafata de vizionare dubla dar si platim o treime din pret.

In ceea ce priveste partea audio, un sistem 7.2 este la nivelul minim gandit de producatorii unui film nou. Cele doua subwoofere nu fac ca sa avem un bas mai tare, ele fac sa avem un bas mai profund, mai clar, mai de impact fizic nu neaparat sonor. Sunetele se vor plimba in camera in jurul nostru si o tranzitie a unui sunet din fata stanga spre spate dreapta va fi mult mai reala si bine definita.

Adaptarea, instalarea, setarea si calibrarea acestui sistem pe caracteristicile locatiei tale pot aduce nivelul de calitate al materialului mult mai aproape de nivelul dorit de producatorii acestuia. Noi iti aducem acest nivel de calitate peste tot ceea ce ai intalnit pana acum exact la varful degetelor tale.

Aici, in acest pachet, sunt prezentate cateva optiuni care includ conectica, cateva componente IT foarte necesare deja, instalarea, calibrarea si optional un sistem de comanda prin Control4 a primului tau sistem. Acest sistem de comanda cu o singura telecomanda configurabila poate deveni un foarte bun prieten al tau. Optiunile audio video nu sunt singurele posibile sunt doar cateva exemple, putem inlocui orice echipament cu altul compatibil sau o total alta configuratie a componentelor pe care tu le ai in vedere pentru ati oferi imaginea si sunetul pe care tu le doresti intr-o configuratie 7.2


No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(1 other product in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password