Pachet Ultra

139.671,00 RON
cu TVA

Vrei ceva de top! Vrei ceva care sa te scoata in evidenta, acesta este pachetul tau!

Ecran
Receiver
Proiector
Player: BD Player Panasonic DMP-UB900
Boxe
Subwoofer
Server: Server
Switch: Switch
NAS: NAS
Conectica: cabluri HDMI si boxe
Mufe: Mufe
Sistem comanda

In acest pachet facem trecerea la tehnologia 4K, din punct de vedere imagine, si in mod real la hi-rez audio din punct de vedere al sunetului. Dar ca sa fim mai rigurosi in loc de 4K vom folosi UHD, din punct de vedere tehnic este mai corect. Cele anterioare fiind numite SD, standard definition si apoi HD, high-definition, mergand pe linia asta rezulta logic UHD adica ultra high definition.

Aici functioneaza deviza „The bigger the better”. Ecran mare, bine mai mult lat decat inalt dar oricum, MARE. Un ecran cu raportul imaginii de 2.35:1, adica anamorfic, face ca vizionarea unui film sa fie fix ceea ce si-a dorit sa redea cel ce l-a produs.

Amplificator mare, cu multa resursa de putere, intrucat trecerea de la 7 canale amplificate la 11 canale amplificate impune un care consum de resurse de putere. Aici variantele sunt multiple, plecand de la un echipament care face amplificarea pentru toate 11 canalele, pana la un amplificator pe canal. Fiecare varianta vine cu plusurile si minusurile de rigoare. Cei de la Dolby spun ca sistemul de sunet Atmos te transpune intr-o poveste cu o componenta audio 3D ce te invaluie cu un realism care iti taie rasuflarea. Este adevarul in forma pura, nu iti poti imagina cum este experienta pana nu experimentezi, apropos te asteptam la showroom sa experimentezi asta!!

Adaptarea, instalarea, setarea si calibrarea acestui sistem pe caracteristicile locatiei tale pot aduce nivelul de calitate al materialului exact la nivelul dorit de producatorii acestuia. Noi iti aducem acest nivel de calitate peste tot ceea ce ai intalnit pana acum exact la varful degetelor tale.

Aici, in acest pachet, sunt prezentate cateva optiuni care includ conectica, cateva componente IT foarte necesare, instalarea, calibrarea si optional un sistem de comanda prin Control4 a primului tau sistem. Optiunile audio video nu sunt singurele posibile sunt doar cateva exemple, putem inlocui orice echipament cu altul compatibil sau alta configuratie a componentelor pe care tu le ai in vedere pentru ati oferi imaginea si sunetul pe care tu le doresti intr-o configuratie 7.2.4

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(1 other product in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password