Pachet Basic

18.503,00 RON
cu TVA

Totul trebuie sa inceapa de undeva. Este primul pas in a avea un home-cinema sau mai bine spus un mic cinema la tine acasa.

TV
Procesor
Player
Boxe
Subwoofer

Experienta unui Cinema La Tine Acasa incepe cu un televizor si un sistem audio 5.1 Acestea se constituie intr-un prim pas pentru a ne apropia intr-o oarecare masura de ceea ce a avut regizorul in vedere ulterior crearii unui film. Deasemenea experienta data de componenta audio a unui film(dar si cea muzicala, in cazul in care asculti doar muzica) intr-un asemenea sistem poate fi una total deosebita daca tinem cont de unele reguli de baza. Cu cat tinem cont de mai multe reguli cu atat ceea ce vedem si auzim este mai incantator, mai fidel si mai aproape de creatia echipei care a contribuit la realizarea materialului.

Adaptarea, instalarea, setarea si calibrarea acestui sistem pe caracteristicile locatiei tale pot aduce nivelul de calitate al materialului destul de aproape de nivelul dorit de producatorii acestuia. Noi iti aducem acest nivel de calitate peste tot ceea ce ai intalnit pana acum exact la varful degetelor tale.

Aici, in acest pachet, sunt prezentate cateva optiuni care includ conectica, instalarea si calibrarea primului tau sistem. Optiunile audio video nu sunt singurele posibile sunt doar cateva exemple, putem inlocui orice echipament cu altul compatibil sau alta configuratie a componentelor pe care tu le ai in vedere pentru ati oferi imaginea si sunetul pe care tu le doresti in configuratia 5.1

Urmand acesti pasi simpli ai ajuns sa ai primul cinema la tine acasa din viata ta la un nivel maxim am componentelor alese.

5 Produse

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(2 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password