Preamplificator Stereo Onkyo P-3000R

In ciuda faptului ca se afla la varful pietei foarte infloritoare a home theater-ului, Onkyo nu si-a uitat niciodata originea absolut pura in audio Hi-Fi. Cu P-3000R, va prezenta un preamplificator cu două canale extrem de simplu si elegant, care inglobeaza o adevarata comoara de tehnologie audio uimitoare.

Solicita oferta

P-3000R deserveste cu succes atat surse analogice cat si digitale, cu opțiuni de conectare, inclusiv conectori digitali AES / EBU si o intrare USB pentru audio PC. DAC-uri separate Burr-Brown de 192 kHz/32 biti pentru fiecare canal asigura o conversie digital la analog extrem deexacta. Intre timp, pentru a reduce interferentele si a mentine calitatea semnalului, P-3000R folosește tehnologia DIDRC pentru reducerea zgomotului, un design de sasiu rezistent la vibratii si circuite de amplificare independente.

Datorită capacitatii de bi-amplificare a P-3000R, aveti, de asemenea, o mai mare flexibilitate in felul in care poate fi configurat sistemului. Ca intotdeauna, tot acest hardware avansat este pus in slijba dumneavoastra ca sa va aduca mai aproape de muzica si sa va lase sa simtiti sonoritatea unică a fiecarui instrument si voci in parte.

DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)

De la aparitia semnalelor audio digitale, raportul semnal-zgomot s-a imbunatatit dramatic. Cu toate acestea, raportul S / N reflecta doar zgomotul static si nu ia in considerare un alt tip de zgomot care apare ca produs secundar al zgomotului dinamic de reproducere a sunetului. Pentru a reduce acest tip de zgomot, Onkyo a dezvoltat tehnologia DIDRC pentru utilizarea in componentele noastre hi-fi. In ciuda faptului ca depasesc limitele normale ale auzului uman, frecventele de peste 100 kHz sunt susceptibile la pulsul ceasului si la alte forme de distorsiune de la dispozitivele digitale. O astfel de distorsiune in domeniul de inalta frecventa poate genera "interferente de beat", care, la randul sau, afecteaza caracterul sau atmosfera sunetului original. Prin imbunatatirea liniaritatii si reducerea distorsiunilor in gama de frecvente foarte superioara, noua tehnologie DIDRC a Onkyo reduce efectiv zgomotul perceptibil.

Separate Digital/Analog Circuitry and Transformers

Pentru a preveni interferentele nedorite, P-3000R folosește circuite separate fizic pentru procesare digitala și analogica. Ba mai mult, ofera si transformatoare separate pentru digital si circuite analogice.

Playback of Various Music Sources Including PC Audio via USB

Preamplificatorul P-3000R accepta surse analogice, cum ar fi discuri vinil si benzi (de casetofon si magnetofon), impreuna cu iesirea digitala de la iPod prin intermediul unui suport digital de redare, cum ar fi Onkyo ND-S1. Utilizarea portului USB (C-Media CM6631) situat pe panoul din spate al P-3000R, puteti, de asemenea, sa va conectați PC-ul dumneavoastra si sa redati formate audio HD la 192 kHz/32 biți.

Bi-Amping Capability

Preamplificatorul P-3000R ofera posibilitatile audiofile de biamping. Boxele compatibile pot fi conectate in sistem bi-amp pentru o mai buna separare a frecvențelor inalte si joase.

Fisa tehnica

Consum de energie
29 W
Greutate
11.0 kg
Dimensiuni produs
435 x 99 x 333.1 mm
Raspuns in frecventa
5 Hz–100 kHz/0 dB, -3 dB (Line)
Iesiri preamplificate
2
Preamplificator Phono
Da - 80 mV (MM, 1 kHz, 0.5%)
Alte caracteristici
Circuite Digital/Analog separate
DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)
PLL Ultra-Low Jitter Technology
Alta caracteristica
DAC TI Burr-Brown 192 kHz/32-Bit DACs (PCM1795) / Ch
Raport Semnal/zgomot
80 dB (Phono, IHF-A)
110 dB (Direct, IHF-A)
Sensibilitatea de intrare
2.7 mV/47 kΩ (Phono MM)
200 mV/47 kΩ (Line)
THD
0.005% (20 Hz–20 kHz)
USB
(C-Media CM6631) for 192 kHz/32-Bit HD Audio de la PC

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(5 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password