Procesor video Wolf ProScaler MK 7

49.099,00 RON
cu TVA

Acum disponibil si separat, cel mai recent procesor video, ProScaler MK 7 Wolf Cinema, poate fi imperechiat cu oricare dintre proiectoarele UHD / 4K de la Wolf Cinema. Proiectat in cooperare cu guru-ul industriei Jim Peterson, acest sistem avansat 2D / 3D ofera o fidelitate extrema a imaginii, acuratete in urma calibrari si flexibilitate de integrare. Acum, cu ProScaler MK 7 se poate realiza chiar „culmea performantei video ”pentru sursele HD, SD și 4K disponibile acum.

Procesorul ProScaler MK 7 de la Wolf Cinema este suficient de simplu pentru ca orice pasionat de home theater sa-l instaleze si sa il folosească. Cu toate acestea, setul avansat de control CMS in 4913 de puncte (17x17x17) permite calibratorilor profesionisti sa obțină o precizie a culorii aproape perfecta și niveluri foarte mari de contrast in toate modurile de vizualizare. Sursele HD și 4K sunt redate impresionant, fara artefacte nedorite, si in ceea ce priveste continutul 4K, ultimele tehnologii in ceea ce priveste procesarea imaginii (Spatiul de culoare Rec. 2020 and HDR) sunt incluse si "fully enabled and supported". Sase intrari video HDMI 2.0 / HDCP 2.2 si doua iesiri HDMI servesc ca centru de comutare si procesare pentru intregul sistem audio video.

Aveti nevoie de performante imbunatatite sursele de continut care nu sunt de 4K? Sursele in SD (definiție standard) cum ar fi DVD-urile și transmisiile TV pot fi convertite pana la rezoluție 4K, cu profunzime vizuala, senzatie de dimensiune si realitate, substantial imbunatatite. Video de-interlacing pentru fiecare pixel, procesarea video pe 10 biti, reducerea "zgomotului" si a blocurilor de artefacte ofera imbunatatiri fabuloase surselor HD și SD sub standard. Tehnologia deja populara E-VariScope™ poate facilita vizualizarea pe ecrane ultra-wide CinemaScope® (2.35:1) fara a fi nevoie de o lentila anamorfică externă (suport pentru lentile anamorfice fiind complet oferit]. La final dar nu in ultimul rand, sistemul universal inclus IR, plus capabilitatile portului RS-232, faciliteaza integrarea chiar in cele mai avansate sisteme de control home theater.CONCLUZIA este ca indiferent de sursa sau semnal, fie ea 2D sau 3D - Wolf Cinema ProScaler MK 7 poate insufla o noua viata si o vitalitate crescuta in orice sistem de Home Theater!!

3 Produse

Fisa tehnica

HDMI in/out
6/2 (4K60)
Alte caracteristici
4913 puncte (17x17x17) capabilitati calibrare CMS
multiple configurari de memorie / input
reducere zgomot din surse SD si HD
spatiu de culoare Rec 2020 + HDR
RS232 (DB-9pin)
Da

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(2 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password